Рівненський бадмінтоніст здобув бронзу на «Kyiv Open 2021»

15 Березня 2021, 15:02
Дарія Шевченко, Микола Дєдовець 2415
Дарія Шевченко, Микола Дєдовець

Рівненський бадмінтоніст Микола Дєдовець узяв участь у турнірі «Kyiv Open 2021», на якому здобув нагороду в парній змішаній категорії.

Змагання, у яких брало участь 260 спортсменів з усіх куточків України, а також гості з Японії, Китаю, Індії, відбувся в Києві 14 березня.

Представник Рівненщини Микола Дєдовець змагався на турнірі в трьох категоріях – одиночна, парна, та парна змішана. Рівнянин зумів піднятися на п'єдестал разом із Дарією Шевченко з Дніпра, завоювавши бронзову нагороду в парній змішаній категорії.

В одиночній категорії спортсмен здобув дві перемоги й зазнав однієї поразки (2 місце в групі). У парній чоловічій категорії з 15-річним Дмитром Щербатюком (Вінниця) в категорії, яку, зі слів Дєдовця, можна назвати «еліт», бадмінтоністи мали 2 поразки й 1 перемогу, у запеклій боротьбі за вихід з групи поступившись сильним суперникам Жуцький (Львів)/Малий (Київ) з рахунком 19-21 і 20-22 відповідно.

«Враження загалом позитивні, проте деякі речі мене й інших занепокоїли, зокрема щодо організаційних моментів, а особливо ігор до 12 год ночі, ходіння по кортам та іноді суддівство. Треба було чи меншу кількість учасників зробити, чи на 4 дні  –  як раніше і проводили подібні турніри. Своїм виступом в загальному задоволений, особливо в змішаній категорії, де ми разом з Дарією Шевченко посіли третє місце серед 29 пар», – розповів Микола Дєдовець Спорт на Районі.

 

«Наступним турніром, у якому планую взяти участь, буде міжнародний турнір Львів Опен/Волан Лева 2021, який відбудеться у Львові з 16 по 18 квітня 2021 року. Хочу відмітити, що вперше в житті мене запросили в команду організаторів. Дуже приємно, коли тобі довіряють та дають такі можливості. Усіх при нагоді, хотів би запросили до міста Лева, де у чудовій, позитивній, сімейній атмосфері Ви зможете не тільки гарно провести час як бадмінтоністи, а й відпочити зі сім'єю в європейському дуже мальовничому та історично багатому та туристичному місті», – додав пан Микола.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024