Юна спортсменка із Заболоття стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з боксу 2021 року

13 Березня 2021, 16:00
Команда клубу «Брат» 974
Команда клубу «Брат»

Вихованка боксерського клубу «Брат» зайняла третє місце на Чемпіонаті України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат України.

Найсильніші боксерки України змагалися за звання найкращої в Ужгороді (Закарпатська область). Про це Район.Ратне повідомив тренер спортивного клубу Дмитро Куць.

Нагадаємо, нещодавно заболоттівські спортсмени вибороли перемогу на обласному чемпіонаті з боксу.

Участь у змаганнях, які проходять з 8 по 14 березня включно, взяли 276 спортсменок із різних регіонів України.

Підготовка до турніру проходила протягом 1,5 місяця. Готувалися їздили на спаринги у Володимир-Волинський, боксували в залі нашому. Працювали над розвитком не тільки фізичних сил, а й готувалися психологічно та морально,  розповів Дмитро Куць.

Першого дня змагань (8 березня) усі учасники проходили комісію поселялися та вирішували організаційні моменти. А вже з 9 березня розпочалися активні бої за призові місця.

Участь у Чемпіонаті офіційно взяли двоє дівчат із команди «Брат» смт Заболоття, які були у складі делегації спортсменок Волинської області: Ангеліна Хавень  та Ліза Янчук.

Ангеліна Хавень – стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з боксу 2021 року у віковій категорії «Дівчата» та стала кандидатом у майстри спорту.

Ангеліна Хавень
Ангеліна Хавень

Враження дуже класні, змагання також сподобались. Хотіла подякувати тренеру та своїй команді, - зазначила юна боксерка Ангеліна.

Також, із командою їздила дівчинка Єва Тарасюк, котра набувала досвіду та брала участь у бойових навчальних спарингах.

Враження дітей були якнайкращими, тому що вони побачили місто. Вони побачили рівень змагань найвищий, який може бути зараз в Україні. Тобто далі цього рівня йде вже чемпіонат Європи та різні міжнародні турніри. Змагання проходили на високому рівні захопливий ринг, зйомка, трансляція боїв. Зокрема, приїжджали зіркові спортсмени, такі як Сергій Дзіндзірук, з яким я особисто познайомив дівчат, – зауважив Дмитро.


У вільний час від турніру спортсмени побували у Невицькому замку, у горах, подивилися на гірські краєвиди та проводили активний відпочинок.

Відпочинок
Відпочинок

Відпочинок
Відпочинок

Відпочинок
Відпочинок

Вцілому чемпіонат України серед дівчат пройшов успішно. Мені, як тренеру, дуже сподобалося. З’явилася нова надія. Я бачив, що все це не дарма, що є сенс у цьому не здаватися, а йти тільки вперед. Тому будемо розвиватися, рости, ставати кращими, – зазначив Дмитро Куць

Громадської організації «Федерація боксу Заболоттівської ОТГ», на основі якої діє боксерський клуб «Брат» та від якої діти офіційно їздили на змагання, висловлює подяку підприємиці Людмилі Венско за надану фінансову та моральну підтримку.

Зокрема, керівник громадської організації анонсує, що 27 березня  команда боксерів клубу «Брат» буде їхати на Чемпіонат України з боксу для хлопців у місто Хмельницький.

А сьогодні, 13 березня, у місті Луцьк спортсмени беруть участь відкритому чемпіонатові Волинської області з кікбоксингу.

Команда клубу «Брат»
Команда клубу «Брат»

Читайте також:

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Ратне» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024