«Кубок Ліги АДФ» продовжує сезон дворового футболу на Волині

12 Березня 2021, 14:35
1398

Асоціація дворового футболу Волині продовжує футбольний сезон. Другим за ліком турнір у 2021 році стане змагання за «Кубок Ліги АДФ».

Дванадцять колективів зійдуться у неділю, 14 березня, на паркеті спорткомплексу Волинського обласного ліцею імені Героїв Небесної Сотні, аби поборотися за омріяний трофей. Про це інформують на сайті АДФ.

Колективи за допомогою сліпого жеребу  розділили, на 4 групи по 3 команди. За результатами групового етапу команди вирушать у плей-оф де позмагаються за “Bronze”,“Silver” та “Gold Cup” відповідно. За результатами турніру переможців чекають пам’ятні призи: Кубки, медалі, подарункові сертифікати, корисні призи від Організаторів та Партнерів.

Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.Одним із фаворитів турніру можна назвати ФК “Дучхе”. Команда з рожищенського району демонструє хороший атакуючий футбол та якісну гру в обороні. У минулій битві за «ADF GOLD CUP» “Духче” зупинився за крок від трофею, поступившись у серії післяматчевих пенальті “Поліміну”. Тож, команда прагнутиме реабілітуватися за минулу невдачу. Не менш зарядженими на перемогу будуть гравці “Альянсу” та “WestNet”. У «ADF GOLD CUP» обидва колективи вилетіли на стадії плей-оф. Без сумніву, “Альянс” на чолі з Русланом Глинюком та “WestNet” під орудую Дмитра Гаврука кинуть усі сили, аби досягти прийнятного результату та взяти «Кубок Ліги АДФ». Зазначимо, що для трійки колективів ( ФК “Фортуна”, “ОПТІ 579” та команди військового ліцею) участь у цьому турнірі стане дебютною. Чи вдасться новачкам скласти конкуренцію досвідченим опонентам, дізнаємося вже незабаром.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, турнір відбудеться без уболівальників.

Календар матчів

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024