Побили минулотижневий рекорд голів: на Острожчині зіграли ще два тури мініфутбольного турніру

12 Березня 2021, 12:18
Фотомомент зустрічі «Крок» (Грозів) – ФК «Хорів» 2272
Фотомомент зустрічі «Крок» (Грозів) – ФК «Хорів»

На Рівненщині триває ХІ відкритий мініфутбольний турнір Острозької громади, у якому беруть участь представники Острожчини, сусідньої Здолбунівщини, а також команди з Хмельницької області.

У неділю, 7 березня, учасники зіграли матчі 3–4 турів турніру. Фактично всі зустрічі на мініфутбольному майданчику були цікавими, а подекуди й драматичними.

Як свідчать результати поточних турів, оприлюднені на сторінці Острозької районної асоціації футболу, одним із найбільш запеклих було протистояння фактично рівних за силою «В/ч 3043» і ФК «Грем’яче» – 1:3. Також чотири голи в зустрічі забили гравці «Міраж» (Кургани) у ворота ФК «Хорів» – 4:0. Ці два матчі – це зустрічі, у яких забили найменше голів 7 березня.



 

Варто вирізнити й мегарезультативну нічию 5:5 між ФК «Острог» і ФК «Вельбівно».

А грозівський «Крок» зумів зрівнятися за кількістю забитих голів в одному матчі з минулотижневим рекордсменом ФК «Грем’яче». Гравці «Крока» забили хорівчанам 14 голів, а ті зуміли відповісти лише одним результативним ударом на останніх секундах – 14:1.


 

Усі результати 3–4 турів:

Фото з матчів 1–4 турів тут: 300+ фото з ХІ Відкритого мініфутбольного турніру Острозької громади





 

Таким чином у групі А, маючи в активі 10 очок (3 перемоги  й одна нічия), лідирує ФК «Острог». ФК «Кунів» зі 6 очками посідає другу сходинку, однак команда пропустила матчі 1–2 туру. Третій у поточній групі грозівський «Крок», у якого також 6 очок (3 гри, 2 перемоги та одна поразка). Жодного очка в групі не здобув ФК «Хорів». Уся турнірна таблиця групи нижче.


 

Лідером групи В є ФК «Грем’яче» – 12 очок, чотири перемоги в чотирьох іграх. Далі розташувалася славутська «Фортуна» – 10 очок і «В/ч 3043» із Нетішина – 7 очок. Не здобули жодного залікового очка дві команди – «R-1» та «Нива» (Бадівка). З цієї групи зустрічі 1–2 кола пропустив ФК «Здовбиця», який наразі має 3 бали (одна перемога й одна поразка.  Уся турнірна таблиця групи нижче.


 

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Збірна світу в селі без стадіону: хто і як розвиває футбол на Острожчині

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024