Двобої за фінали в семи лігах: що чекає вболівальників волинського футзалу на вихідних

12 Березня 2021, 09:11
1749 Джерело: АМФВ

Найближчих вихідних, 13–14 березня, на півфіналістів Абсолютної першості Чемпіонату Волині сезону 2020/2021 чекає суворе випробування у вигляді двобоїв за право зіграти в фіналах всіх семи ліг.

У суботу 13 березня відбудуться перші поєдинки 1/2-ї плей-офф, а в неділю суперники остаточно мають визначатися з парами учасників головних матчів Тринадцятого Чемпіонату. А в понеділок були зіграні півфінали чотирьох кубкових турнірів, що своєю чергою визначили пари фіналістів в Кубку Волині, Кубку АМФВ, Кубку Прогресу та Кубку Мрії. Про це повідомляють на сайті АМФВ.

Суворі чоловічі розбірки в Міжнародний жіночий день стали прикрасою ігрового дня та порадували вболівальників футзальними пристрастями. В боротьбі за новий перехідний трофей в Кубку Волині першими на паркет СК «Арена Спорт» вийшли переможець Регулярної першості в Суперлізі ЛФК «Любарт» та діючий володар трофею «Надія». В цікавому та видовищному поєдинку перемогу з рахунком 5:3 здобула найтитулованіша команда області з Хоріва. А в другій зустрічі земляки «зелених» з МФК «Хорів» з мінімальним рахунком 5:4 пройшли володаря Кубку Волині сезону 2014/2015 луцький «Вотранс». І тепер у фіналі в рамках своєрідного дербі Локачинскького району зійдуться відразу дві команди Віктора Ревка.

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

Не секрет, що з нинішнього сезону Кубок АМФВ також перетворюється в турнір з перехідним ексклюзивним трофеєм, виготовленим місцевими майстрами ковальської справи. В боротьбі за титул та приз в першому півфіналі зійшлися ХФК «Фіміам» та «Надія-2». Драматичним підсумком протистояння стала перемога хорівського колективу в серії післяматчевих пенальті 3:2. Основний же час завершився бойовою нічиєю 3:3. А суперником підопічних Віктора Ревка у фіналі став переможець «регулярки» в Першому дивізіоні МФК «Дім фасадів», котрий доволі впевнено вибив з турніру вищоліговий «Енергопроф». В луцькому дербі вікторію з рахунком 6:1 відсвяткував «домовитий» колектив.

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

Третім за рангом кубковим турніром вже кілька сезонів поспіль є Кубок Прогресу – змагання, що перетворюється на стартовий майданчик для колективів Другої та Третьої ліг, котрі бажають підвищувати свій рейтинг та рухатися вперед. В обох півфіналах боротьба тривала до останніх секунд і щасливі квитки до фіналу представникам Рівненщини далися у суворій боротьбі. ФК «Стир» весь час вів у рахунку з «Луцьктепло». А коли два голи Василя Єфімчука відродили інтригу демидівська команда уважно відпрацювала у захисті та здобула перепустку до головного «прогресивного матчу» 3:2, де зустрінеться з представником сусідньої області - «Атлетіком» з Млинівського району. Земляки «річників»  лише у серії шестиметрових ударів зуміли здобути перемогу 3:1, після бойових 3:3 в поєдинку з «Камаз-Агро».

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

Для команд з нижніх щаблів Рейтингу АМФВ свого часу був задуманий свій турнір під назвою Кубок Мрії, що символізує бажання команд творити свою власну клубну історію на вписувати власні імена в історію обласного футзалу. В цікавій зустрічі чемпіонів Четвертої та П’ятої ліг перемогу відсвяткував представник старшого дивізіону. ФК «Пірванче» з рахунком 5:1 обіграв луцьку «Волинь 05». А в другому півфіналі віце-чемпіон «регулярки» Пятої ліги луцький «Вадрус» виявився сильнішим за володаря бронзових нагород Четвертого дивізоіну «Луцьк-Центр» - 6:3.

Також у понеділок 8 березня був зіграний перший півфінальний матч «абсолютки» в Третій лізі між командами «ВолиньФам» та «Волинь Угринів». У зв’язку із виступом збірної медиків області за тиждень в галузевому чемпіонаті України. «Угринівці» більш вдало реалізовували гольові моменти та перемогли «ескулапів» 5:3. Чергова зустріч між командами відбудеться вже у неділю 14 лютого.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1216

Саме в неділю перед матчами-відповідями в 1/2-й плей-офф Абсолютного чемпіонату відбудеться вручення комплектів нагород всіх ґатунків для призерів «регулярки». В Суперлізі свої нагороди отримають ЛФК «Любарт», МФК «Хорів» та ковельський «Вокар». А на майданчику СК «Арена Спорт» протягом двох днів за право зіграти в найголовнішому матчі «абсолютки» сперечатимуться кращі команди Волині. Переможець Регулярної першості ЛФК «Любарт» після вильоту з кубкового турніру всі сили залучить на двобій з амбітним колективом із столиці волинських шахтарів. «ТТІ» впевнено пройшов у чвертьфіналі міцний «Вотранс» з обласного центру і тепер не проти «скальпувати» володаря першого титулу в сезоні. Дебютант ліги з Нововолинська набрав на фініші сезону непоганої ходи і гарантовано вміє псувати настрій місцевим авторитетам.

Одна з команд Віктора Ревка вже гарантувала собі місце у фіналі «абсолютки» сезону 2020/2021, а саме протистояння МФК «Хорів» - «Надія» ще й стає своєрідною репетицією фіналу Кубку Волині, де командам з Локачинського району доведеться втретє зустрітися в березні. Хто пам’ятає епічний фінал кількарічної давнини між «Надією» та МФК «Хорів», що був багатим на гольові події і завершився драматичною розв’язкою із здобуттям титулу першої команди клубу.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1215

Вже із золотими медалями Вищої ліги в кишенях виходитимуть «поважні» на матч-відповідь з луцьким «Торпедо». Остання зустріч представників обласного центру в «регулярці» в рамках 9-го туру завершилася перемогою FC «Respect» 8:4 і дала роботи контрольно-дисциплінарному комітету АМФВ. Тому градус протистояння очікується доволі високий.

В другому півфіналі володарі срібних нагород команда «Агромат» має зробити висновки з чвертьфінального двобою з ФК «Топільно» (2:5 і 5:2), де все вирішилося на користь лучан лише в серії шестиметрових - 3:2. В 1/2-й на «агроматівців» чекає бронзовий призер «вишки» та темна конячка чемпіонату – команда «Атлетік» з Олики.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1214

Перед півфінальними матчами плей-офф у Першій лізі в якості почесних гостей будуть вшановані відразу два колективи – луцький «Кум і Ко» та «Олімпія» з Княгининка. Не зважаючи на виліт з «абсолютки», віце-чемпіон та третій призер отримають медалі за досягнення в Регулярній першості. А їх чвертьфінальні опоненти «Надія-2» та ХФК «Фіміам» відповідно зіграють між собою на другому етапі плей-офф та продовжать «розборку», що розпочалася в кубковому півфіналі. Чемпіону дивізіону МФК «Дім Фасадів», котрий 8 березня пробився до фіналу Кубку АМФВ разом із хорівцями, окрім отримання медалей найвищого ґатунку доведеться зіграти з амбіційною «Прип’яттю».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1213

Весь п’єдестал пошани Другої ліги після отримання заслужених нагород та призів має з головою зануритися в Абсолютну першість. Відразу два принципових двобої з рівними шансами на успіх. 13 березня луцькі команди «Kroshu Lutsk» та FC «Traders» вийдуть на майданчик СК «Арена Спорт» аби поборотися за фінал з переможцем «регулярки» клубом «Арсенал» та його головним конкурентом «Камаз-Агро» відповідно. Що каноніри, що Острожець окрім турніру плей-офф завдань у сезоні не мають, а тому під’їдуть на матчі в бойовому складі.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1212

Чемпіон та друга команда Третьої ліги виступають у ролі фаворитів в своїх півфінальних парах. Після отримання золота «Olam-Kesef Sport» гратиме в суботу та неділю з минулорічним переможцем «абсолютки» у Четвертій лізі луцькою командою ФК «Фенікс ДПЗ», котра стала головною сенсацією минуло річ, обігравши земляків з «BusMarket» - переможців «регулярки». В поточному сезоні «BusMarket» фінішував другим і тепер на вік-енд зустрічатиметься з учасником фіналу Кубку Прогресу демидівським ФК «Стир».

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1211

Срібний призер Регулярного чемпіонату в Четвертій лізі «Волинь Угринів» після перемоги 5:3 в першому півфіналі над «Волиньфам» в гарному настрої можуть отримати нагороди за друге місце, а далі не розгубити гандикап у два пункти під час матчу-відповіді. А учасник фіналу Кубку Мрії і за сумісництвом чемпіон «регулярки» в Четвертому дивізіоні ФК «Пірванче» спробує підтвердити свої амбіції в матчі з четвертим представником Хоріва командою «Надія-3».

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1299

Перші у своїй кар’єрі дорослі золоті нагороди отримають учасники плей-офф з молодіжної команди «Волинь 05», а задля отримання титулу «абсолютні чемпіони П’ятої ліги юним «хрестоносцям» доведеться за сумою двох поєдинків пройти символічно міцний ФК «Кременець».

Земляки чемпіонів з клубу «Vadrus» окрім срібла «регулярки» здобули ще й гарний настрій після виходу до фіналу Кубку Мрії. А для, того щоб вийти у фінал «абсолютки» команді взуттєвого бренду слід перемогти земляків з «Tatrafan Flexible».

Cake Cup 2021

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1222

Окрім вирішальних матчів 1/2-ї плей-офф, наступного футзального вік-енду на вболівальників чекають двобої втішного турніру «Cake Cup» для команд, котрі не потрапили до основної сітки Абсолютної першості. За солодкий приз №1 посперечаються пари: «Динамо» - «Мідас» та «Кураж» - «Колос».

В «Cake Cup №2» також є цікаві примхи турнірних підсумків. Вгадати переможців, та навіть фіналістів важко навіть досвідченим фахівцям. Посудіть самі, в суботу та неділю гратимуть «Духче» - «West Side» та ФК «Мар’янівка» - «Луцьктепло», де результати мають бути непрогнозованими.

Шанс реабілітуватися за невдалий сезон в рамках міні-турніру «Cake Cup №3» отримають ФК «Дежа» з командою «Покров» та другі команди ХФК «Фіміам-2» з «Теремно Хліб-2». Такі ось цікавинки.

Наступні вихідні мають стати насправді гарячими днями в усіх семи лігах, адже як показують минулі сезони, саме у вирішальних поєдинках рівень емоцій буде підвищуватися. Зростає ціна помилок, фолів, карток та кожного забитого м’яча. Всі поєдинки можна переглянути наживо на трибунах СК «Арена Спорт», але за умови дотримання карантинних вимог.







 

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024