Дубенщина: в Острожецькій громаді майстер спорту паверліфтингу провів розминку для школярів

10 Березня 2021, 14:07
737

Обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» пройшов в Уїздецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. Острожецької сільської ради.

Цього разу до заходу долучився Михайло Марчук — майстер спорту України з паверліфтингу. Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці.

Діти мали нагоду поспілкуватися зі спортсменом, поставити питання щодо особливостей тренувань та харчування під час занять паверліфтингу, про плани на майбутнє, його хобі тощо.

Окрім того, учасники випробували себе в інтелектуальній вікторині, де найкращі знавці спорту отримали сувеніри від організаторів.

Наступним етапом зустрічі стала практична частина — інтенсивна розминка та майстер-клас з паверліфтингу. Тепер школярі знають, що цей вид спорту також називають силовим триборством.

Пов’язано це з тим, що він складається з трьох вправ: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві, і тяга штанги — які в сумі й визначають професійний рівень спортсмена.

Дехто з хлопців, під контролем Михайла, навіть випробували себе у жимі штанги лежачи. На звершення всі охочі  змогли зробити фото та взяти автограф на пам’ять про зустріч.

Читайте також: Млинівська дитяча команда взяла участь у змаганнях з футзалу в Луцьку






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024