Луцька «Волинь» назвала імена трьох новачків міжсезоння

09 Березня 2021, 20:10
1972

Перед весняною частиною чемпіонату України у Першій лізі ФК «Волинь» (Луцьк) підсилився трьома футболістами.

Новачками «Волині» стало троє гравців – В’ячеслав Шарпар, Мішель Джордан Нкололо та Юрій Коломоєць. Про це повідомляють на офіційному сайті клубу.

В’ячеслав Шарпар у різні роки відіграв за «хрестоносців» 100 матчів та забив 8 голів у чемпіонаті та Кубку України. Крім «Волині» В’ячеслав Шарпар виступав також за «Нафком», «Таврію», красноперекопський «Хімік», «Нафтовик», «Іллічівець», «Десну», «Металіст» та «Ворсклу», а також молдовський «Шериф», казахстанський «Атирау» та латвійську «Ригу».

«Рига» також була останнім клубом іншого нашого новачка – Мішеля Джордана Нкололо. Крім чемпіонів Латвії, французький півзахисник/нападник виступав на своїй батьківщині за «Шатору», «Клермон», «Кан», «Лаваль», а також захищав кольори румунського «Германштадту» та хорватської «Істри-1961». У активі футболіста є 6 матчів та 2 голи за національну збірну Демократичної Республіки Конго.

Юрій Коломоєць – уродженець Кривого Рогу, центральний нападник. В Україні виступав за «Кривбас», охтирський «Нафтовик», криворізький «Гірник», «Олександрію», полтавську «Ворсклу», а за кордоном за угорський «МТК», естонську «Левадію» та «Істіклол» з Таджикистану. Гравець дуже добре знайомий головному тренеру Василю Сачку та іншому новачку «Волині» – В’ячеславу Шарпару, адже усі разом вони вигравали «бронзу» чемпіонату України три роки тому. Того ж таки 2017-го року Юрій Коломоєць дебютував у складі національної збірної України.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024