У збірній України коронавірус після Євро з легкої атлетики

09 Березня 2021, 14:35
1014

Збірна України завершила виступи на чемпіонаті Європи з легкої атлетики з трьома нагородами - двома золотими та однією срібною. Одразу на наступний день після завершення змагань команда повернулася до Києва з Польщі, однак не в повному складі.

У трьох українських бігунок виявили коронавірус. Про це вони повідомили у своїх соціальних мережах, а також цю інформацію підтвердив головний тренер збірної В'ячеслав Тиртишник. Про це пише «Суспільне.Спорт».

Позитивний тест на коронавірус здали три учасниці естафетної команди 4х400 метрів Анна РижиковаКатерина Климюк та Аліна Логвиненко (запасна). Вони втрьох залишилися у Польщі на ізоляції. Також з ними залишилася спринтерка Вікторія Ратнікова, яка жила разом з Климюк в одній кімнаті.

Спортсменок перевезли в інший готель, де вони проходять самоізоляцію. Симптомів у них немає.

Позитивний тест українки здали уже після завершення змагань - це був останній тест на чемпіонаті Європи. Після першого тесту, позитивний результат якого прийшов у понеділок, 8 березня, вони здали ще один тест теж позитивний.

Українська жіноча естафета виступала на чемпіонаті Європи в Торуні в останній змагальний вечір, 7 березня - у фіналі забігу 4х400 метрів. Тоді ж у секторі для стрибків у висоту змагалися три українки (Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко, Юлія Левченко), після своїх стартів вони обіймалися та разом фотографувалися.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024