Волейболістки «Волинь-Університет» дали бій, але поступилися в першій чвертьфінальній зустрічі

06 Березня 2021, 13:42
631

Луцька волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» поступилася житомирському «Поліссю» в першому чвертьфінальному матчі плей-офф Суперліги.

Зустріч відбулася 4 березня в Луцьку й була достатньо бойовою і драматичною.

«Те, що в стартових «побаченнях» у чвертьфіналі спортсменки «Волинь-Університету-ОДЮСШ» та ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» подарують шанувальникам волейболу захопливий «бойовичок» - сумнівів не виникало апріорі: адже за своїми потенціалами ці команди є приблизно рівними», – анонсували на сайті Федерації волейболу України.

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» - ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» - 2:3
(25:17, 20:25, 25:16, 22:25, 14:16)

Рахунок у серії: 0-1.

У цьому поєдинку вийшов справжній «вінегрет» з усього того, чим обидві команди в своїх діях є сильними, і чим частенько грішать – одночасно. Складалося враження, що протягом матчу цей самий «вінегрет» хтось постійно і дуже старанно перемішував величезною ложкою – настільки дивовижно змінювалися в ньому перипетії боротьби. При цьому, якщо у величезній самовідданості волейболісткам точно не відмовиш, то що від них можна було очікувати у кожному новому розіграші – певно, не усвідомлювали й вони самі. А звідси виникали такі запаморочливі «гойдалки», що ого-го!

Детально згадувати основні цікавинки у кожному сеті – елементарно не вистачить і кількох годин, настільки багато їх було! Але у кожному з них, наче змовившись, суперниці дивовижним чином мінялися ролями, коли спочатку значно розважливіший волейбол демонстрували господарки майданчику, а потім – їхні гості.

Утім, головним у поєдинку стало те, що через власні помилки лучанки фактично власноруч віддали кінцеву перемогу житомирянкам. Адже у четвертій партії вони вели перед – 20:14, потім – 21:16. А далі наче самих себе злякалися… Ну й, нарешті, тай-брейк, де підопічні Богуслава Галицького зуміли відігратися після 12:14, однак тут же дозволили колективу Анатолія Казьмерчука виграти два вирішальних очка. Ось така волейбольно-валідольна катавасія вийшла у підсумку…

10 березня «Волинь-Університет-ОДЮСШ» гратиме з «Поліссям» на виїзді. Оскільки команди фактично рівні за силою, не виключено, що ця серію плей-офф складатиметься з трьох матчів…

 

Читайте також:

Волейболістки «Волинь-Університет» дали бій, але поступилися в першій чвертьфінальній зустрічі

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024