Острозькі футболісти боролися за нагороди у Луцьку

06 Березня 2021, 09:54
2584

Вихованці секції футболу Острозької дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ), що на Рівненщині, вчергове випробували свої сили на змаганнях.

У п’ятницю, 5 лютого, юні острожани брали участь у турнірі «Adrenalin Cup-2021» у Луцьку. Як розповів тренер футболістів Андрій Фесенко, у Луцьку зібралося змагалися 8 команд, які були розподіленні на дві групи.

ДЮСШ Острога зіграла 4 матчі. У першій грі острожани поступилися з рахунком 4:0 переможцям турніру – «Олімпії» (Луцьк). У другій зустрічі, показавши характер і боротьбу, програли «Time Kovel» 2:3. Третя гра була зіграна з командою ДЮСШ Червонограда (Львівська область). Матч завершився сухою нічиєю, хоч, як підкреслює тренер, острожани могли забивати, але втратили багато можливостей.

У підсумку Острозька ДЮСШ посіла 3 місце у групі і продовжила змагання за 5-6 місця. У завершальному матчі острозькі юнаки зустрічалися з господарями турніру командою «Адреналін», якій поступилися з рахунком 3:1.

«Діти грали в шикарному залі і в класних умовах. Турнір виявися дуже цікавим, адже наші юні спортсмени ще так далеко не їздили. Можливо, це відіграло ключову роль у грі, хлопці багато помилялися, їм важко було опановувати себе....», – розповів для Спорт на Районі тренер Андрій Фесенко.

Андрій Ростиславович дякує батькам юних спортсменів за моральну та фінансову підтримку, а сім’ям Демчуків і Бурковських – за транспорт.

Склад команди Острозької ДЮСШ, який здобував досвід у Луцьку: Ілля Форманюк (воротар), Євген Ліщук, Іван Грищук, Богдан Сомаш, Владислав Бондарук, Захар Дубінчук, Тимофій Григор, Сергій Кулиба, Олег Бурковський, Володимир Демчук.





 

Читайте також:

Спортсмени з Острога здобувають досвід на фестивалі футзалу в Рівному

Результати футбольного вікенду юних острожан: перемоги в Костополі та Рівному

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024