«Луцьксантехмонтаж» і «Волинь-2» здобули по перемозі на Меморіалі Юста

05 Березня 2021, 13:09
1314

На Львівщині триває ХХІІ традиційний масштабний товариський турнір пам'яті видатного наставника «Карпат» Ернеста Юста під егідою Львівської асоціації футболу. У змаганнях бере участь дві волинські команди.

Нагадаємо: у попередніх турах ФК «Волинь-2» здобула дві перемоги, «Луцьксантехмонтах», зігравши лише один матч, зазнав поразки.

Минулий вікенд був більш вдалим для волинських команд. ФК «Волинь-2» у зустрічі з червоноградським «Шахтарем» здобув на турнірі третю за ліком перемогу – 6:2. Таким чином лучани мають 9 очок і є беззаперечним лідером другої групи. По три очки в активі СКК «Пісочна» та «Шахтаря» (Червоноград). «Рух» U-17 не здобув жодного очка.


 

Пропустивши матч першого туру через негоду, «Луцьксантехмонтаж» зазнав поразки від «ЛеоКераміки», але в останній день лютого зумів реабілітуватися. Минулого вікенду ЛСТМ переграв ФК «Олесько» – 4:3. Таким чином команда здобула 3 очки в двох іграх і наразі посідає друге місце в 11 групі. Лідирує «Леокераміка» – 9 очок, всі перемоги.


 

У суботу, 6 березня, «Луцьксантехмонтаж» у Львові (стадіон Училища фізичної культури) зустрінеться з УФК «Карпати U-17» (Львів).

Спорт на Районі стежить за перебігом змагань та повідомить актуальну інформацію про результати волинян.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024