У Вараші змагались тріатлоністи

04 Березня 2021, 07:57
1031

У місті енергетиків пройшла першість з тріатлону в закритих приміщеннях «Amber indoor triathlon» 2021.

Про це йдеться на сайті Рівненської АЕС.

Вже вдруге на Рівненщині проходив тріатлон у закритих приміщеннях на базі спортивних споруд Рівненської АЕС: у басейні «Енергетик», залі важкої атлетики та стадіоні спорткомплексу «Ізотоп».


 

Цьогоріч у спортивному заході змагалися понад 60 спортсменів з міст Вараш, Рівне, Луцьк, Ковель, Томашгород та Зарічне. Випробувати себе у трьох видах спорту міг кожен – від аматора до досвідченого спортсмена.

Іndoor-тріатлон передбачав змагання у форматі індивідуального заліку з плавання на дистанції 375 метрів, велозаїзду на інтерактивному велотренажері на дистанції 10 кілометрів та забігу на дистанції 2,5 кілометра. Захід відбувся з дотриманням карантинних обмежень та санітарних епідеміологічних правил.

У результаті запеклих змагань у номінації «Першість серед працівників РАЕС» першими в абсолюті стали Віталій Демидишин та Юлія Руднік-Гриньків, другими – Олександр Поляков та Олена Гуцало, третіми – Станіслав Харечко та Ольга Ширяєва.

У віковій категорії «18-29 років» першими стали Олександр Шулипа та Людмила Мокруха, «30-39 років» – Дмитро Боюк та Наталія Камінська, «40-49 років» – Іван Ширяєв та Тетяна Фокіна, а також першість у віковій категорії «50 +» завоював незмінний учасник спортивних заходів РАЕС – генеральний директор підприємства Павло Павлишин.

В окремій номінації «За волю до перемоги» призи отримали Лариса Мельник та Олександр Чурилович.

У номінації «Самодостатні» першість у абсолюті вибороли Дмитро Стецюк та Надія Кіпран, 2 місце – Денис Дубінко та Оксана Андрощук, 3 місце – Богдан Клімович та Вікторія Гетманова. У вікових категоріях першими стали: «18-29 років» – Антон Гуцало, «30-39 років» – Тарас Третяк і Юлія Федіна, «40-49 років» – Валентин Черняк і Наталія Харечко, «50 +» – Олександр Прит та Людмила Козлинець.


 

Переможці та призери отримали цінні подарунки, у тому числі грошові винагороди від спонсорів змагань. Нагороди вручали гості спортивного свята, а саме заступник генерального директора РАЕС з персоналу Ігор Вітковський та Вараський міський голова Олександр Мензул.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024