У Дубні відбулися спортивні сімейні перегони

01 Березня 2021, 20:15
768

У місті Дубно завершився перший тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація».

Змагання проходили в спортивному залі загальноосвітньої школи №6. У них взяли участь сімейні команди — переможці попередніх етапів. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Учасники гри змагалися у спортивних та інтелектуальних конкурсах, у спеціально підготовлених естафетах «Обручі», «Мікс», «Еквілібрист», «Терези», «Переправа».

Найкраще впоратися з програмою заходу зуміли не ті колективи, які були індивідуально найсильніші, а ті, що продемонстрували справжній командний дух та злагодженість дій. 

За підсумками змагань на перше місце п’єдесталу впевнено зійшли фаворити – сім`я Герасимчуків з міста Дубна. Друге місце здобула сім'я Горайчуків з Демидівської ТГ.

Всі вони власним прикладом допомагають реалізовувати дуже важливу місію – популяризувати масовий спорт і фізичну культуру серед населення. Адже для того щоб вести активний і здоровий спосіб життя зовсім не потрібно витрачати багато сил і часу, що і доводять учасники змагань.

Під час  нагородження всі команди отримали дипломи, медалі, кубки КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та  призи Відділення НОК України в Рівненській області, які стали лише маленьким доповненням до приємно та з користю проведеного дня.

Читайте також: У Дубні визначили переможців зимової першості з футболу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024