У Вараші завершився волейбольний турнір у залік Спартакіади РАЕС

28 Лютого 2021, 14:54
882

В турнірі взяло участь 13 команд, які в три етапи визначали переможця та призерів змагань.

На першому етапі суттєвих несподіванок не сталося. Хоча можна виділити не вихід у стадію плей-офф команди СЕБтаС, яка на минулому турнірі пробилася у фінальний етап та поразку переможців минулорічного турніру - хіміків від ВЧ 3045. Щоправда, потрібно зазначити, що ту гру команда ХЦ грала не в оптимальному складі. Про це повідомляє пресслужба РОФВ.

У плей-офф фаворити пар довели свою перевагу над опонентами й у «фінал чотирьох» потрапили фаворити турніру – команди ХЦ, СКМ/ДПРЗ-2, ЦТАВ до яких приєднався дебютант цієї стадії команда ВЧ 3045.

Власне боротьбу за нагороди вели перші три команди. В перший ігровий день фіналу СКМ/ДПРЗ-2 лише на тай-брейку здолали опір команди ЦТАВ, а хіміки взяли переконливий реванш у військової частини.

Окрасою турніру стала гра ХЦ та СКМ-ДПРЗ-2. За рівної боротьби як і минулого року трохи кращою була команда хімічного цеху.

В заключний ігровий день хімікі перемогли команду ЦТАВ і ще на рік зберегли за собою звання кращої волейбольної команди РАЕС. Об’єднана команда СКМ та ДПРЗ-2 – завершила змагання на другому місці. Команда ЦТАВ – третя. Власне саме в такому порядку команди фінішували і минулого року.

Переможці та призери змагань були відзначені грамотами, кубками та грошовими винагородами від профспілкової організації ВП «Рівненська АЕС».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024