Казахи діяли грубо, судді не впоралися, – у «Вересі» прокоментували бійку футболістів у спаринг-матчі

26 Лютого 2021, 19:14
1022

Рівненський «Верес» не завершив товариську зустріч із казахським клубом «Окжетпес» через масову бійку футболістів.

Нагадаємо: матч «Верес» – «Окжетпес» перервали на 29 хв. за рахунку 1:1. Причиною бійки став підкат Дмитра Нємчанінова, після якого футболіст суперника кинувся на вересівця з кулаками.

Клубній пресслужбі Нємчанінов розповів, що казахи впродовж усього ігрового часу діяли дуже грубо, натомість судді не реагували на те, що відбувалося на полі.

«Щодо сутички – мій підкат був уже фінальним акордом ситуації. Все почалося з того, що один із гравців команди суперників (під номером 22) декілька разів грубо зіграв проти нашого молодого півзахисника Дахновського, якому як мінімум двічі дісталося ліктем. Рефері на це ніяким чином не реагував, як і на інші грубощі суперника. По суті, арбітр втратив важелі управління грою. Десь і наша команда фолила, але казахи діяли більш грубо», – каже футболіст

«На відео не було помітно цього епізоду, але Дахновський в черговий раз отримав по голові від суперника ліктем. Далі пішла передача, після якої і стався той самий мій підкат. Суперник, який першим кинувся на мене після підкату – не встиг завдати удару. Я його зупинив. І бійки у буквальному значенні слова на полі не було», – додав Нємчанінов.

Головний тренер «рівненських вовків» Юрій Вірт теж підкреслив, що суперники поводилися не зовсім спортивно.

«Упродовж тридцяти хвилин тривала бойова гра. Десь суперник трохи переборщував. Бо казахстанська команда грала дуже жорстко. І судді, мабуть, не впоралися зі своєю роботою. Це все стало причиною того, що сталося. Я десь хвилині на 15-20 вже зрозумів, що ми цей матч не дограємо. Так і сталося», – зауважив Юрій Миколайович.

Тренер наголосив, що сам сказав команду покинути поле після інциденту, адже не хотів ризикувати травмами напередодні кубкового матчу проти «Зорі».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024