Другий зимовий збір «Волинь» проведе у Білорусі

18 Лютого 2021, 10:45
1404

Підготовку до весняної частини сезону чемпіонату луцька «Волинь» продовжить у Білорусі.

Нагадаємо, що спершу «хрестоносці» проводили збір у Луцьку. Упродовж чотирьох днів «Волинь» брала участь у «Winter Cup 2021», де посіла третє місце. На офіційних ресурсах лучан тепер з’явилася інформація, що другу частину збору команда проведе у Бресті.

«У нас були різні варіанти щодо продовження зборів – вони могли відбуватися й у Туреччині, і у нас в Україні – у Мукачево. Утім, після поїздки до Білорусі, спільно з керівництвом клубу ми ухвалили рішення їхати саме туди. Там є хороші умови для роботи, декілька команд тамтешньої Вищої ліги мають бажання з нами зіграти спаринги, тож двотижневий збір ми проведемо у Бресті. Ми їдемо туди 19 лютого, а повертатимемося додому 3 березня. У нас точно плануються чотири контрольні поєдинки, можливо їх буде навіть п’ять. В будь-якому випадку, ми зіграємо з хорошими суперниками, які допоможуть нам як слід підготуватися до футбольної весни», – заявив головний тренер «Волині» Василь Сачко.

Уже відомо, що 20 лютого «Волинь» зіграє спаринг проти брестського «Динамо». На 24 лютого запланована гра проти «Славії» з Мозиря, а на 27 лютогопоєдинок проти «Немана» з Гродно.

 

Читайте також:

На кожну гру в нас було конкретне завдання, – Сачко про участь «Волині» у брестському турнірі

У «Волині» на перегляді нові гравці, імена приховують

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024