«Верес» зазнав третьої поразки під час зимового збору

11 Лютого 2021, 18:21
780

У п'ятому спаринг-матчі турецького збору рівненський «Верес» поступився титулованому суперникові – тбіліському «Динамо».

Зустріч клубів відбулася в Туреччині 11 лютого. Як звітують на офіційному сайті НК «Верес», рахунок був відкритий на 6 хв. гри.

Сергій Петько підключився до розіграшу кутового, виграв боротьбу на другому поверсі і вивів «Верес» уперед – 0:1. Ще 10 хвилин і Віталій Дахновський заробив пенальті, а Михайло Сергійчук чітко реалізував вирок арбітра – 0:2.

Команда з Грузії один гол відквитала майже миттєво. Богдан Когут зачепив м'яча у стрибку, але ліквідувати загрозу не зумів. 

У середині тайму «Верес» міг забивати втретє, але м’яч просвистів над воротами. Натомість рівняни знову пропустили. Оборонці «вовків» не підстрахували Богдана Когута. Голкіпер програв повітряну дуель за м'яч нападнику «Динамо».

А наприкінці тайму «Динамо» забило втретє. Цього разу успіх номінальним господарям приніс дальній удар – 3:2.

Після перерви Юрій Вірт виконав ряд замін. «Верес» ще більше додав у швидкості. Рівняни мали хороші моменти. Сергій Панасенко пробив у стійку. А удар Роберта Гегедоша зі штрафного парирував голкіпер «Динамо».

У підсумку «Верес» зазнає третьої поразки у Туреччині – 2:3.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024