Для волинських спортсменів-паралімпійців хочуть збудувати унікальний реабілітаційний центр

09 Лютого 2021, 16:42
Західний реабілітаційно-спортивний центр, аналог якого хочуть звести на Волині 1205
Західний реабілітаційно-спортивний центр, аналог якого хочуть звести на Волині

Делегація з Волині побувала в унікальному Західному реабілітаційно-спортивному центрі, який за своїми потужностями та матеріально-технічною базою є кращим і єдиним закладом такого рівня в Україні. Під час візиту посадовці вивчали, чи реально збудувати такий заклад на Волині.

Участь у робочій поїздці взяли голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, перший заступник голови Юрій Поліщук. Ініціював поїздку депутат обласної ради, керівник обласного Центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук. Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

«Наші волинські спортсмени-паралімпійці показують вражаючі спортивні результати, прославляють Волинь і звісно ж потребують підтримки. Тому однозначно ми будемо використовувати всі можливості для створення належних умов тренувань і розвитку спортивно-технічної бази. А приклад Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України показує, яких висот і успіхів можна досягти у цьому напрямку. Адже в Україні існує перспектива створення ще кількох подібних центрів і варто докласти зусиль, щоб у майбутньому спробувати залучити державне фінансування для реалізації проєкту на Волині», – зазначив Григорій Недопад.

Своєю чергою Віктор Галан-Влащук розповів, що оскільки держава планує будувати п’ять великих спортивних центрів, один із таких закладів хотіли б створити на Волині.  Для таких цілей пропонують ділянку в Шацькій територіальній громаді.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024