Незадовільні результати спричинили кадрові зміни, – президент «Кардинал-Рівне»

09 Лютого 2021, 12:50
697

Після того, як футзальний клуб «Кардинал-Рівне» вилетів із розіграшу Кубка України, у клубі трапилися різкі кадрові зміни.

Того ж вечора у відставку подав головний тренер команди Ігор Москвичов. Клуб також попрощався з трьома універсалами. Президент ФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка прокоментував кадрові зміни в команді, – повідомляє пресслужба.

«Причина кадрових змін – незадовільні результати виступів команди впродовж останніх двох місяців. Останньою краплею став виліт команди із Кубка України. Перед календарною грою чемпіонату проти «Сокола» в нас відбулися загальнокомандні збори, де я закликав усіх гравців підтримати тренера, продемонструвати своє бажання битися за нього і за клуб і здобути перемогу. Ні в Хмельницькому, ні потім в Києві – команда не здобула потрібного результату. Тому головний тренер подав у відставку. Ми дякуємо йому за роботу. Після цього я особисто прийняв рішення попрощатися із деякими гравцями», – зауважив Валявка.

Президент клубу наголосив, що надалі ігрову практику отримають молоді гравці, які раніше мало виступали за команду. Усі інші футзалісти теж матимуть шанс. Однак ще до кінця цього сезону можуть бути інші кадрові зміни.

«В разі відсутності перемоги, якщо команда не посяде п'ятої позиції у таблиці - будуть й інші кадрові рішення», – наголосив Валявка.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024