85 спортсменів взяли участь у першому зимовому забігу в Дубні

09 Лютого 2021, 11:40
943

У Дубні провели перший зимовий трейловий забіг, участь в якому взяли спортсмени з 13 населених пунктів.

7 лютого у Дубні на території Панталійського ставу вперше відбувся трейловий зимовий забіг. Масштабна бігова подія, під час якої спортсмени долали 3,5 та 10,5 км. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

Загальна кількість учасників становила 85 спортсменів з різних куточків нашої країни — Київ, Львів, Рівне, Луцьк, Житомир, Тернопіль, Сарни, Кременець, Вараш, Золочів, Броди, Смига. І, звичайно, з Дубна. 

Учасники змагань, не зважаючи на несприятливі погодні умови — мороз, вітер, виявили справжній спортивний характер і подолали складну трейлову дистанцію, яка пролягала не дорогами, а стежками, часто бездоріжжям, численними пагорбами та болотистими ділянками. 

Кожен учасник, який подолав важкий шлях, на фініші отримав пам'ятну медаль. А переможців та призерів серед чоловіків та жінок нагородили цінними подарунками відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, які вручили присутні на заході заступниця міського голови Вікторія Дмитрієва, секретар міської ради Віктор Недашковський та керівниця відділу у справах молоді та спорту Ольга Кобилянська. 

Читайте також: Дві футбольні команди зі Смиги взяли участь в футбольному турнірі «Галицька зима 2021»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024