«Верес» мінімально переграв суперника з Узбекистану

08 Лютого 2021, 19:00
1348

Рівненський «Верес» у Белеку здобув свою другу перемогу на турецьких зборах.

Команда Юрія Вірта 8 лютого обіграла представника узбекистанської Суперліги «Кизилкум» (Зарафшан). Звіт матчу оприлюднили на офіційному сайті народного клубу.

Відкрити рахунок у матчі із «Кизилкумом» рівняни могли вже на першій хвилині гри. Гегедош виконав рейд лівим флангом, самотужки обіграв пів команди суперників і віддав передачу під удар до одинадцятиметрової позначки. Утім, там нікого з партнерів не було.

Номінальні господарі відповіли своїм напівмоментом. «Пожежу» перед власними воротами влаштували центрбеки «вовків». Вадим Ющишин вчасно втрутився і ліквідував небезпеку. Знову у гру голкіпер «червоно-чорних» вступив вже за дві хвилини, коли у стрибку потягнув удар від гравців «Кизилкума» з-за меж штрафного майданчика.

Завершувався перший тайм під акомпанемент атак «Вереса». Шестаков бив ножицями  – повз ворота. Тимофієнко виконав штрафний удар – у руки воротарю, Пасіч опинився без опіки у вигідній позиції – знову на місці голкіпер!

Рівняни відкрили рахунок на 51 хвилині. Потенційний новачок Густаво поборовся на бровці і виконав навіс у штрафну, який на дальній стійці після забігання замкнув Віталій Дахновський – 0:1.

Команда Юрія Вірта і далі мала відчутну ігрову перевагу, але забити вдруге не зуміла.

Варто відзначити, що напередодні цього спарингу до табору рівненського «Вереса» прибули двоє бразильців: Густаво та Яго Перейра. І сьогодні Юрій Вірт, вперше за час тренувального збору у Туреччині, у кожному з таймів зіграв повністю іншим складом. 

 

Читайте також:

Подорожчали Гегедош і Пасіч, подешевшав Сергійчук: трансферна вартість «Вереса»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024