«Волинь» поступила тернопільській «Ниві» у контрольному матчі

07 Лютого 2021, 10:00
1181 Джерело: ФК «Волинь» у фейсбуці

У завершальному матчі українського зимового збору луцька «Волинь» поступилася тернопільській «Ниві».

Матч відбувся 6 лютого у Львові. Спаринг не транслювали. Як повідомляють на офіційному сайті «Волині», у першому таймі лучани були гострішими у своїх атаках, а у середині тайму могли відкривати рахунок.

Зрештою, перший гол залетів у роздягальню – після подачі зі штрафного воротар вкотре виручив «Ниву» від гола Віталія Приндети, однак на добиванні був Богдан Оринчак – 0:1.

На початку другого тайму Оринчак не використав ще один момент, не влучивши у ворота ударом головою, однак уже за хвилину після грубої помилки захисту тернополян форварда вивели віч-на-віч з голкіпером – 0:2.

Після цього двічі довелося виручати «Волинь» Віталію Недільку, який вийшов у рамку на другий тайм.

У «хрестоносців» не йшла гра – нагоди для взяття воріт не реалізували Олександр Климець та Сіаваш Хагназарі.

На другу половину другого тайму Василь Сачко провів ще ряд замін, тож на полі у складі «Волині» були фактично молоді гравці та футболісти на перегляді. А на 74-й хвилині номінальні господарі спарингу відіграли один гол – швидкий відрив реалізував Скакун – 1:2.

Упродовж наступних десяти хвилин гравці «Ниви» зуміли переламати гру та вийти вперед у рахунку – Вовченко реалізував пенальті, а Скакун чудовим обвідним ударом оформив «дубль».

У волинян був шанс зрівняти рахунок, однак після удару головою Хамзи Гарсієва м’яч лише трохи розминувся з боковою стійкою.

3:2. За офіційною версією, перевагу «Волині» не зуміла втримати молодь…

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024