«Верес» розгромно поступився «Минаєві»

05 Лютого 2021, 18:03
2159

Пропустивши по два м’ячі у кожному з таймів, рівненський «Верес» програв «Минаю» у товариському матчі турецького збору.

У п’ятницю, 5 лютого, НК «Верес» провів третій спаринг. Цього разу підопічним Юрія Вірта протистояв ФК «Минай», представник УПЛ. У підсумку, «вовки» поступилися з розгромним рахунком.

Як повідомляє клубна пресслужба, як порівняти із попереднім матчем проти ПФК «Львів», Вірт у стартовому складі своєї команди зробив п’ять замін. Когута змінив Бабійчук, Солдата в обороні замінив Савошко, у півзахисті замість Тимофієнка і Панасенка з перших секунд вийшли Дахновський і Кучеров, а в атаці місце Сергійчука зайняв Шестаков

Команди розпочали з розвідки. Рівняни активно застосовували високий пресинг і, навіть, завдали першого удару по воротах – Нємчанінов пробив вище після подачі від кутового прапорця.

Але потім «Верес» пропустив. Спершу Максим Бабійчук потягнув удар Нурієва зі штрафного. Але вже за мить після подачі від кутового червоно-чорні забули того ж Нурієва на дальній стійці – 1:0. 

Ще п’ятнадцять хвилин – і «Минай» подвоїв перевагу. М’яч знайшов руку, здалося, Махнєва у штрафному майданчику рівнян і Нурієв оформив дубль. 


 

Після перерви Юрій Вірт кинув у бій Солдата, Петька, Панасенка і Сергійчука. А також молодих Гука, Гайдучика і Данилюка. Але суттєво на картину гри це не вплинуло. 

До завершення гри «Минай» забив ще двічі. Обидва рази причиною пропущених м’ячів стали позиційні помилки рівнян в обороні. Спершу хет-трик оформив Нурієв. А крапку у грі поставив Міслав Матіч.


 

Між тим, варто пам’ятати, що «Минай» та «Верес» не лише представляють різні дивізіони, а й перебувають у різній функціональній готовності – минайці вже невдовзі стартують в УПЛ, а «червоно-чорних» ще чекає майже місяць зборів перед матчем зі «Зорею».

 

Читайте також:

«Верес» домовився ще про два спаринги

Фото пресслужби НК «Верес»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024