Юрій Вірт схарактеризував новачка «вовків»: Гайдучик добре увійшов у матч

04 Лютого 2021, 15:15
1775

У товариському матчі ПФК «Львів» – НК «Верес», у якому рівняни поступилися з рахунком 3:1, дебютував новачок команди Микола Гайдучик.

21-річний форвард вийшов на поле приблизно на 60 хв. Головний тренер НК «Верес» у коментарі клубній пресслужбі зауважив, що Гайдучик гарно влився в гру.

«Вихід Гайдучика оживив гру попереду, він добре увійшов у матч, чіплявся за м'яч та нав'язував боротьбу суперникам. Можливо, десь його не вистачало на вістрі, у воротарському майданчику суперника, адже хороші флангові простріли були у нас», – сказав Вірт.

Читайте також: У Миколи є всі якості для подальшого прогресу, – тренер «ОДЕКа» про збори Гайдучика з «Вересом»

Інший потенційний новачок Савошко, який теж приїхав до Туреччини на перегляд, отримав менше ігрового часу, оскільки має травму.

«Стати частиною «Вереса» – вкрай приємна новина як для мене, так і для моєї родини, яка підтримувала мене впродовж усього цього часу. Для мене, як для уродженця Здолбунова, «Верес» –  не просто команда і не просто футбольний клуб. Це головна футбольна святиня нашого регіону. До Вереса так чи інакше прикута увага вболівальників всієї Рівненщини, тому відчуваю велику гордість і відповідальність захищати червоно-чорні кольори», – своєю чергою відзначив Микола Гайдучик.

 

Читайте також:

Банально не вистачило сил, – Вірт про поразку від «Львова»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024