У Бабинську громаду завітала «Розминка від чемпіона»

31 Січня 2021, 16:51
1033

Обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона», після зимових канікул, знову набирає обертів на Рівненщині.

Черговий його тур відбувся у Рясницькому НВК «ДНЗ ЗОШ І-ІІІ ст.», що в Бабинській громаді. У заході вже вкотре взяли участь майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху Василь Ажнюк та заслужений майстер спорту України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП Ігор Косенко. Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини.

Розпочався захід зі слів заступника директора комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради Івана Власика, котрий представив спортсменів дітям, коротко розповів про їхні досягнення.

Після цього до розмови з школярами долучилися самі гості. Вони відповідали на запитання за допомогою сурдоперекладача, але це ніяким чином не відбилося на спілкуванні. Навпаки, діалог видався напрочуд змістовним і конструктивним, бо більшість дітей є великими фанатами здорового способу життя. А ще футболісти привезли із собою свої нагороди. Діти захоплено роздивлялися трофеї та приміряли їх на себе.

Разом з тим, спортсменам була відведена відповідальна місія - визначити переможців конкурсу спортивного малюнку, який проходив між школярами напередодні. Швидко порадившись вони обрали три малюнки, авторів яких одразу ж нагородили подарунками.

Також юнаки та дівчата, перед проведення розминки, вправлялися у інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина». Сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області дісталися найбільш ерудованим та кмітливим.

У другій частині зустрічі Василь та Ігор провели з учнями розминку та продемонстрували майстер-клас з володіння мячем. Майбутні футболісти виконували комплекс вправ, котрі їм запропонували досвідчені майстри. На згадку про своє перебування у Рясниках, вони подарували учасникам заходу футбольний мяч зі своїми автографами.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024