«Верес» переграв «Каспій» у першому контрольному матчі

30 Січня 2021, 17:00
1970 Джерело: Пресслужба НК «Верес»

НК «Верес» (Рівне) під час зимових зборів у Туреччині провів перший контрольний матч.

Рівняни 30 січня зустрілися з казахстанською командою «Каспій». Підопічні Юрія Вірта мінімально переграли суперників – 2:1. Про це повідомляє офіційний сайт «Вереса».

У день контрольного матчу проти клубу Казахстанської Прем'єр-ліги Каспію у місті Белек, де мала відбутися гра, розпочався справжній шторм. Шквальний вітер з дощем - зробили усе, аби матч не відбувся. Втім, команди все ж вийшли на поле. Більше того, за таких непростих погодних умов відбулася перша в історії народного клубу пряма відеотрансляція матчу з-за кордону.

Рівняни дуже швидко пропустили. Молодий Ігор Гук помилився з передачею, нападник Каспію перехопив м'яча і легко переграв Когута - 0:1. Йшла всього 14-та секунда матчу.

Такий початок не знітив команду Юрія Вірта. І вже за десять хвилин рівняни заробили пенальті, який чітко реалізував Віталій Тимофієнко. А на прикінцевій хвилині ігрового часу першого тайму той же Тимофієнко відзначився асистом. Гол забив Михайло Шестаков, зігравши на випередження і точно пробивши головою - 2:1.

Зазначимо, що у цьому матчі Юрій Вірт використав 21 футболіста. Сергій Петько та Олександр Савошко на полі не з'явилися через мікроушкодження.

Нагадаємо: під час зборів у Туреччині «Верес» проведе шість товариських матчів. Наступна гра запланована на 2 лютого з ПФК «Львів».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024