Майданчик для мініфутболу в Острозі подали на конкурс проєктів розвитку територіальних громад

30 Січня 2021, 11:11
751

Біля Острозького НВК «Школа-I-IIIст. - гімназія» є мініфутбольний поле, яке нині в аварійному стані. Його реконструкція важлива не тільки для учнів, розташованих поблизу закладів освіти, а й для міста загалом.

На реконструкцію тренувального міні-футбольного поля з улаштуванням штучного покриття чекають мешканці Острозької громади. Про це пишуть на сторінці Острозької міської ради у Facebook.

Проєкт реконструкції майданчика 28 січня був направлений на Конкурс проєктів розвитку територіальних громад Рівненщини. Його реалізація дозволить створення сучасного спортивного простору в громаді, шляхом збільшення кількості доступних об’єктів для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед усіх категорій населення, створення умов для задоволення потреб кожного мешканця громади у зміцненні здоров‘я та фізичного розвитку.

«Сподіваємось, що наш проєкт переможе. За умови перемоги частина коштів буде виділено з обласного бюджету, частина з місцевого», - зазначили на сторінці міської ради.

Футбольне поле біля гімназії
Футбольне поле біля гімназії

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024