У Здолбунові заснували спортивний клуб «Іду на ви»

24 Січня 2021, 19:36
3206

На початку 2021 року у Здолбунові заснували спортивний клуб із промовистою назвою «Іду на ви».

Спортивний клуб «Іду на ви» – це заклад, який гуртуватиме однодумців навколо популяризації спорту, а також дозволить спортсменам офіційно представляти регіон на змаганнях різних рівнів. Про це йдеться на офіційній сторінці СК у фейсбуці.

«На початку 2021 року ми створили та офіційно зареєстрували власний Спортивний клуб "ІДУ НА ВИ", тим самим вийшли на новий рівень що дозволить офіційно представляти нашу громаду на різних спортивних заходах. Однак ми не акцентуємо основну діяльність лише на спортивних змаганнях, головна наша мета це популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді нашої громади. Ми власним прикладом хочемо показати що краще займатися спортом ніж вживати алкоголь, наркотики або нікотин. Хочемо започаткувати моду на здоровий спосіб життя у громаді. Тому намагатимемося організовувати цікаві, різноманітні спортивні заходи у нашій громаді не тільки у місті Здолбунів, а й у навколишніх селах», – ідеться в дописі.

Основними напрямками тренувань клубу є заняття зі змішаних єдиноборств та кікбоксингу.


 

Наразі частину занять проводять у Здолбунові, а саме в спортивному залі місцевого клубу з американського футболу «ОРЛИ». Крім того, є домовленість про тренування в місті Рівному за адресою Гагаріна, 6 (МПК Текстильник).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024