«Авангард» після реконструкції має шанси стати одним із найкращих стадіонів України, – Павелко

24 Січня 2021, 14:24
2728

Посадовці та спортивні функціонери оглянули стан реконструкції стадіону «Авангард» у Рівному.

Участь у робочій нараді щодо реконструкції міського стадіону та інспекції арени брали очільник РОДА Віталій Коваль, міський голова Рівного Олександр Третяк, голова облради Сергій Кондрачук, керівник РОАФ Олексій Хахльов,  президент НК «Верес» Іван Надєїн. Також до Рівного прибув президент Української асоціації футболу.

За підсумком робочої наради вирішили створити робочу групу за участі представників УАФ, міської та обласної влади, аби рівненський «Верес» зміг зіграти на стадіоні «Авангард» у серпні 2021 року.

Крім офіційних висновків, Андрій Павелко поділився своїми міркуваннями про «Авангард» на власній сторінці у фейсбуці.

«Авангард», який є домашньою ареною НК «Верес», має славу одного з найбільш відвідуваних вболівальниками стадіону УПЛ і ПФЛ. В разі повернення команди в УПЛ за підсумками сезону 2020/21, ця футбольна арена має шанси знову приймати матчі ТОП-рівня. Однак цьому може завадити порушення попереднього графіку реконструкції та низка організаційно-фінансових проблем, про що і велась мова на нараді. Зараз НК «Верес» проводить свої поєдинки на стадіоні «Колос» у селищі Млинів, але клуб і його віддані вболівальники мріють повернутися на рідний «Авангард», який після завершення реконструкції має всі шанси повернути собі реноме одного з найкращих стадіонів України та отримати право приймати матчі національних збірних. Ми домовились з представниками влади Рівненщини об’єднати зусилля і зробити все можливе, щоб це сталося якнайшвидше», – написав президент УАФ.




 

Читайте також:

Перші футбольні матчі на відновленому рівненському «Авангарді» планують провести через рік

Реальна цифра реконструкції – 400 з гаком мільйонів, – забудовник «Авангарду»

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024