«Старий Луцьк-Університет» вдруге обіграв «Львівську Політехніку»

24 Січня 2021, 16:50
1273

Команда Володимира Журжія впевнено переграла своїх суперників зі Львова.

Звіт із гри оприлюднили на офіційному сайті БК «Старий Луцьк-Університет»

Вже зі стартових хвилин поєдинку господарі заволоділи перевагою у рахунку. Львів’яни намагалися не відставати. Особливо активним у гостей був Данило Кич, який брав гру на себе і це приносило результат. Упродовж 30 секунд 5 очок своїй команді приніс Федчук: перевага волинян перевалила за 10 очок. Незважаючи на це, «Львівська Політехніка» не знітилася і дещо відіграла відставання: 24-17 на користь «Старого Луцька».

Друга чверть для нашої команди розпочалася непогано. Дейна та Тютюнник збільшували перевагу «Старого Луцька», однак дует Полюляк-Кич залишив у грі команду Ярослава Зубрицького. Впевнено виглядав у ці хвилини і Степанченко, який спочатку забив у проході, а потім влучав з лінії штрафних. На велику перерву команди пішли за переваги лучан 50-40.

Третя чверть закріпила перевагу «Старого Луцька» і стала чи не вирішальною у грі. В гостей розігрався Орленко, але лучани знайшли свої аргументи. Особливо варто відзначити Унгуряна та Юрченка, почин яких підтримали й інші гравці нашої команди. Перед останньою чвертю у підопічних Володимира Журжія була суттєва перевага у рахунку 75-57

В останній десятихвилинці гості зуміли скоротити відставання до 10 очок. На це моментально зреагував тренерський штаб господарів, взявши тайм-аут. Лучани «розкочегарилися» і знову втекли у відрив. У ці хвилини варто відзначити Сергія Юрченка, який  піймав кураж – забивав здалеку, роздавав блок-шоти і «влупив» ефектний данк. Господарі довели матч до закономірної перемоги 90-73. Найрезультативнішим гравцем матчу з дабл-даблом став Сергій Юрченко (25 очок та 10 підбирань), а Владислав Унгурян зупинився за два кроки від «тріпл-даблу» (12 очок, 9 підбирань та 9 передач).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024