Якщо ловити удачу, ти не можеш рости далі, – Марина Бех-Романчук

24 Січня 2021, 13:16
1845

Марина Бех-Романчук – успішна українська легкоатлетка.

Видання Xsport назвало Бех-Романчук однією з трьох королев легкої атлетики України. Склад зіркової трійки такий – Ярослава Магучіх, Юлія Левченко та Марина Бех-Ромачук. В інтерв'ю виданню Марина розповіла, скільки сил вкладає у спорт, що її мотивує та чого прагне спортсменка.

«Я живу за правилом бумеранга. Уважаю, що в житті все, що ти віддаєш, як ти ставишся до людей, як поводишся – те  ж отримуєш у відповідь: від інших людей, від долі, від удачі – від усього, що тебе оточує. Тому вважаю, що завжди потрібно залишатися людиною, самим собою, яким ти є. Може,  тоді в нашому світі стане більше людей, які будуть намагатися для когось зробити щось хороше, менше будуть думати про себе. Якщо ловити якусь удачу, щось фантастичне, то, особисто моя думка, морально ти зупиняєшся, ти не можеш рости далі. Фізично – може, але не морально», – каже легкоатлетка.

Марина Бех-Романчук зізнається, що велика її мотивація – сім'я. Чоловік легкоатлетки Михайло Романчук володар рекордів України та Європи, двічі віце-чемпіон світу.

Подружжя Романчуків
Подружжя Романчуків

 

«Відверто кажу: Міша мотивує. Ми якось підштовхуємо один одного постійно. Коли бувають якісь проблеми, то ми спираємося один на одного. Ця підтримка дуже важлива. У плані мотивації він мене надихає. Він побив рекорд Європи. Я щаслива з цього приводу. І для мене це виклик, мотивація. У родині вже є рекордсмен Європи, так що хотілося б не відставати», – зізнається Марина.

Читайте також:

Хочу показати, що атлетка може бути привабливою, – Марина Бех-Романчук

Марина Бех-Романчук – найкраща стрибунка в довжину за версією американського журналу

Марина Бех-Романчук ввійшла в ТОП-100 найвпливовіших жінок України

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024