Галицько-волинське дербі: анонс матчів проти «Львівської Політехніки»

23 Січня 2021, 11:00
776

23-24 січня, БК «Старий Луцьк-Університет» зіграє проти «Львівської Політехніки».

Про це інформує сайт БК «Старий Луцьк-Університет»

Львів та Луцьк – два сусідніх обласних центри зі спільним історичним ехом. «Львівська Політехніка» та «Старий Луцьк» будують баскетбольну історію протистоянь.

Поки – більше перемог саме у нашої команди, але легкої прогулянки у матчах проти географічних сусідів для волинян не передбачається.

У графі перемог-поразок команда Ярослава Зубрицького має абсолютний паритет – шість виграшів та така ж кількість невдач. У матчах першого кола галичани зуміли нав’язати боротьбу «Старому Луцьку», однак команда Володимира Журжія тоді зуміла завоювати дві вікторії.

В порівнянні з цими поєдинками львів’ян підсилив Микола Полюляк, який колись грав за луцький «Волиньбаскет». Серед ключових персон гостей варто відзначити Степанченка та Орленка. Минулого вікенду  львівські «студенти» на виїзді обіграли «Говерлу», тож суперники їдуть до Луцька у бойовому настрої.

Підопічні Володимира Журжія вдало стартували у 2021-му році. «Старий Луцьк» дуже впевнено переграв на виїзді «Черкаські Мавпи 2». Приємно, що у нашій команді продовжуються тенденція, коли низка гравців набирає понад 10 очок.

Це свідчить про те, що лучани сильні командною взаємодією і встигли непогано зігратися.

Саме тому в цей момент не варто когось виділяти у нашій команді індивідуально.  До домашніх поєдинків проти Львова готувалися всі, окрім Романа Бондарука, який занедужав.

Після матчів проти галичан «Старий Луцьк» чекає серія із трьох непростих виїздів – за маршрутом Одеса-Южний-Рівне, тож у поєдинках проти команли Ярослава Зубрицького важливо не просто перемогти, а й обійтися без травм та ушкоджень.

Звітні поєдинки відбудуться у Луцьку в обласній ОДЮСШ. Першу гру команди зіграють в суботу, 23-го січня. Старт о 18:00. Другий матч відбудеться в неділю, 24-го січня, о 11:00. Трансляція – Ютуб та 12-й канал.

«Ця команда дуже добре зіграна. Є невеличкі перетурбації, але такі гравці як Орленко та Полюляк –додають якості. Останні результати Львова показують, що це зовсім інша команда, ніж та, з якою ми починали чемпіонат. Готуємося до в’язкої гри. Вони проти нас дві гри стояли зоною. Готуємося, що і в Луцьку буде приблизно те саме. Суперники використовують Орленка як гравця, який закриває трьохсекундну зону. Ми над цим працюємо зараз. Я задоволений станом наших гравців. Захворів Роман Бондарук, але баскетболісти, які були в Черкасах – готові  грати», – Володимир Журжій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024