«Рух» підписав 29-річного футболіста з Волині

19 Січня 2021, 16:23
1997

Футбольний клуб «Рух» підписав контракт із 29-річним хавбеком Романом Карасюком.

Контракт розрахований терміном на три роки. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Руху».

Роман Карасюк грає на позиції опорного півзахисника. За «жовто-чорних» футболіст виступатиме під 91 номером.

«Дуже задоволений, що потрапив у «Рух». Надзвичайно приємно мати справу з такими керівниками та тренерським штабом. Мене все влаштовує. Академія – просто супер. В Президента клубу далекоглядні плани. Колектив у «Руху» також дуже хороший. Мені подобається тренувальний процес. Імпонує та робота, яку нам пропонують тренери. У мене великі амбіції. Прагну допомогти команді якнайвище піднятися у турнірній таблиці. У «Руху» дуже молода, втім, амбітна команда. Найголовніше, щоб усі наполегливо працювали та билися один за одного, тоді нам все вдасться», – зазначив Карасюк.

 

Довідково:

Роман Карасюк народився 27 березня 1991 року у Володимирі-Волинському. Він – вихованець футбольної школи «БРВ-ВІК» із міста Володимир-Волинський. Свій професійний шлях розпочав у складі луцької «Волині». У сезоні 2009/10 років разом із «хрестоносцями» вийшов в Українську Прем’єр-лігу. В елітному футбольному дивізіоні дебютував у 2011 році в матчі проти харківського «Металіста».

Згодом виступав за «Сталь» та «Верес». Загалом в Українській Прем’єр-лізі півзахисник провів 92 матчі. Попереднім клубом Романа Карасюка була угорська «Кішварда», за яку хавбек зіграв 61 поєдинок.

 

Читайте також:

«Волинь» відзаявила Віктора Хомченка

Дмитро Поворознюк зніматиме другий сезон «Футболіста» у Рівному

Дмитро Поворознюк зніматиме другий сезон «Футболіста» у Рівному

Футболістка з Волині продовжить кар'єру в США

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024