В 1/8 Кубка України «Кардинал-Рівне» мінімально переграв киян

17 Січня 2021, 14:28
1086

Відбувся матч 1/8 Кубка України з футзалу.

У суботу, 16 січня, у Рівному «Кардинал-Рівне» приймав «Budmonster». У підсумку рівняни мінімально обіграли суперників – 2:1.

Голи: Горпинич (10), Кравчук (31) Шклярук (37).

Володаря путівки до чвертьфіналу розіграшу Кубка Украни «Кардинал-Рівне» та «Budmonster» визначать у повторній грі у столиці.

«Не вистачило нам, найімовірніше, налагодженого тренувального процесу. Ми в новому році провели лише три тренування. Ми аматорська команда. Вважаю, що витиснули із себе максимум. Хочу подякувати суперникам за гру. Це команда Екстра-ліги, яка завжди ставить перед собою амбітні задачі», – відзначив у післяматчевому коментарі для пресслужби рівнян головний тренер команди «Budmonster» Ільдар Макаєв.

«В Кубку України командам з Екстра-ліги завжди дуже непросто. Чому? Тому що, все ж таки, ми звикли до іншого стилю гри в Екстра-лізі. А аматорські команди демонструють дещо інший футзал, до якого непросто звикнути. Суперник дуже вільно грав, отримував задоволення від гри і ми перший тайм довго не могли зрозуміти, як цього суперника розкусити. Другий тайм дався краще. Ми вже зрозуміли, як саме потрібно грати. Саме по грі другий тайм був кращим. Ми мали багато шансів забити. Нестандартність дій суперника не дозволила нам показати нашу силу», – відзначив своєю чергою наставник кардиналівців Ігор Москвичов.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024