У Миколи є всі якості для подальшого прогресу, – тренер «ОДЕКа» про збори Гайдучика з «Вересом»

17 Січня 2021, 10:00
Микола Гайдучик 3299
Микола Гайдучик

Микола Гайдучик, один із ключових гравців оржівського «ОДЕКа», який виступає в аматорському дивізіоні України, може стати гравцем НК «Верес» (Рівне).

Молодий футболіст поїде з командою на збори до Туреччини. Припускають, що Гайдучик може замінити Тараса Демчука, який нещодавно покинув рівненський клуб. Однак головний тренер «ОДЕКа» Олег Шандрук у програмі «У ритмі спорту» на iTV зазначив, що наразі про підписання контракту не йдеться – штаб «рівненських вовків» хоче переглянути гравця молодого перспективного гравця, а висновки зроблять пізніше.

«Микола Гайдучик – «чистий дев’ятий номер». Таких гравців дуже мало, тому їх дуже цінують у світовому футболі. У Миколи є всі якості для подальшого прогресу у професійній команді – антропометрія (досить рослий), прибавив у об’ємі, додав у вольових якостях. Звичайно, у нього є школа – він достатньо технічно оснащений для рішення тактичних завдань. Сподіваюся, на зборі в Туреччині він проявить себе», – зауважив Шандрук.

«Для мене як тренера, для футбольного клубу це буде велика втрата. Але для гравця це два-три кроки вперед», – додав тренер.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024