В Облапському ліцеї закінчили ремонт спортзалу

09 Січня 2021, 16:00
В Облапському ліцеї закінчили ремонт спортзалу 690
В Облапському ліцеї закінчили ремонт спортзалу

Завершилися ремонтні роботи в Облапському ліцеї Дубівської сільської ради.

Про це пише директорка ліцею Ольга Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

Уже в листопаді-грудні 2020 року учні займаються у гарному світлому приміщенні. Саме тут школярі проводять час не тільки на уроках фізичної культури, але й у позаурочний. 

Також освітлення у закладі стало набагато кращим, тому що у головному корпусі, корпусі початкової школи та у їдальні повністю замінили лампи на сучасні, світлодіодні, економні. 

У ліцеї встановили туалети. Також за сучасним проєктом зробили туалет для дітей з інклюзією, який теж вже працює.

У грудні місяці 2020 року за допомогою коштів Дубівської сільської ради зробили дві роздягальні для дівчаток і хлопчиків. Поклали плитку на підлозі у коридорі, де знаходиться дошкільна група старшого віку. Тепер діткам зручно ходити по ній і не піднімати пил, який був раніше.

У їдальні замінили розетки та рубильник за кошти, які виділили за сприянням голови Дубівської сільської ради Романа Троцюка.

«Звичайно, приміщення школи не нові, тому роботи багато. Хотілося б перекрити дах приміщення головного корпусу, а також осучаснити коридор. Маю надію на те, що знайдуться спонсори, які будуть зацікавлені, щоб школа була гарною і сучасною», – написала директорка Облапського ліцею Ольга Поліщук.

 













 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024