Футбол – більше ніж гра: у Асоціації дворового футболу підвели підсумки 2020 року

09 Січня 2021, 12:00
808

У новому випуску авторської програми волинського Циганика – «Футбол більше ніж гра» ви зможете побачити звітний турнір Асоціації дворового футболу 5х5 у 2020 році.

Про це йдеться на ютуб каналі ЛЛВ.

Турнір подарував масу позитивних емоцій. Звичайно, не вистачало вболівальників на трибунах, але, напевно, кожен отримав заряд позитиву напередодні новорічно-різдвяних свят. Кожен з гравців побачив наскільки реально подолати шлях від аматорського до професійного футболу.

Приїзд професійної команди на мою думку змотивує гравців ліги АДФ на подальші футбольні звершення. Величезна подяка Богдан Когут та команді “Шпілєри”, які приїхали на турнір і розділили позитивні емоції разом із нами.

«Пандемія внесла велику роль у життя кожного з нас. Цей рік видався досить напруженим і цікавим водночас. Нам вдалося провести турніри у Рівненській області та у Шацьку. Нам є до чого прагнути і є куди розвиватися. Я дякую представникам організаційного комітету АДФ за продуктивну працю протягом року. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося створити бренд. У новому футбольному сезоні, ми намагатимемося відвідувати різні пункти Волинської та Рівненської областей і дарувати свято футболу всім його шанувальникам. Також у пріоритеті проведення дитячо-юнацьких змагань та проведення дебютного турніру серед дівчат», – Микола Озюк

А більше ви можете переглянути у новому випуску Льоньки ЛВ.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024