Хочу показати, що атлетка може бути привабливою, – Марина Бех-Романчук

08 Січня 2021, 12:53
5154

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук прокоментувала, навіщо викладає в інстаграм відверті фото і як до цього ставиться її чоловік.

Стрибунка в довжину розповіла про це в прямому ефірі на сторінці АСЖУ в інстаграмі.

«Я не скажу, що моя мета – зібрати велику кількість підписників. Я молода дівчина. Я на піку кар'єри, це золота середина для стрибунки в довжину – 25 років. Я думаю, що поки ти можеш, потрібно виражати себе. Все ж час іде, і коли пройде 15-20-30 років, я не зможу настільки ідеально виглядати. Мені хочеться показувати, що атлетка може виглядати привабливо. Що це не тільки жорстокий спорт, а в першу чергу здоров'я і зовнішність. І, можливо, якісь діти, підлітки, які вибирають вид спорту, подумають про легку атлетику», – зауважила Марина.

Спортсменка також додала, що в дірект її часто запитують, як підтримувати форму. «Це дуже приємно, що я когось мотивуючи ставати кращим», – зізналася легкоатлетка.

Щодо чоловіка, плавця Михайла Романчука, то він, за словами спортсменки, нормально сприймає таке самовираження. Ба більше, саме Романчук і робить більшість фотознімків стрибунки.

До слова, підписники тепло реагують на світлини спортсменки та засипають її компліментами.


2





 

Читайте також:

Яна Беломоіна стала «Міс спортивна весна-2020»

Фото Марини Бех-Романчук із її сторінки в інстаграмі

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024