ФК «Волинь» співпрацюватиме з ЛНТУ

03 Січня 2021, 10:00
1383

Футбольний клуб «Волинь» продовжує співпрацю з навчальними закладами Луцька, 23 грудня відбулася зустріч генерального директора ФК «Волинь» Євгенії Жуховицької, директора ДЮФШ «Волинь» Олександра Стадніцького та ректора Луцького національного технічного університету Ірини Вахович.

Про це інформує сайт ФК «Волинь».

Учасники зустрічі обговорили можливості популяризації спорту та здорового способу життя серед студентів ЛНТУ та дитячо-юнацького покоління Луцька через заняття футболом, проведення змагань, зборів та інших заходів на базі спорткомплексу університету та вдосконалення спортивної інфраструктури вишу.

Сторони підписали договір про співпрацю, у якому йдеться про створення для молоді належних умов для тренувань та досягнення високих спортивних результатів, розвитку студентського футболу на загальноукраїнському рівні, а також створення для вихованців дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» передумов для вдосконалення технічної, тактичної та фізичної підготовки.

Крім того, ФК «Волинь» підтримуватиме ЛНТУ зі спортивним інвентарем для занять студентів, проводитиме спортивні змагання та навчально-тренувальні збори, готуватиме пропозиції щодо поліпшення розвитку футболу в Луцьку.

Натомість, у навчальному закладі проводитимуть спільні змагання з клубом, а також влаштовуватимуть теоретичні та методичні семінари для тренерського штату  ДЮФШ «Волинь».


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024