«Єврошпон-Смига» бронзовий призер турніру у місті Київ

03 Січня 2021, 08:00
1656

Наприкінці 2020 року вихованцям ФК «Єврошпон-Смига», відразу двома віковими групами (2010 р.н., 2011 р.н.), вдалось побувати на престижному турнірі присвяченому пам’яті Євгена Рудкова у місті Київ.

Про це інформує Дитячо-юнацький ФК "Єврошпон-Смига" на сторінці у фейсбук.

Організаторами турніру виступили ГО «КИЇВСЬКА ЛІГА ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ» та ДЮФШ ДИНАМО ім. ВАЛЕРІЯ ЛОБАНОВСЬКОГО. Матчі проходили в критому манежі навчально-тренувальної бази ФК «ДИНАМО «КИЇВ» (Конча-Заспа).

На цьому турнірі побували одні з найкращих дитячих команд в Україні. Нашому футбольному клубі було приємно отримати запрошення на це свято.

У кожній віковій групі участь приймало 16 команд. Шалена самовіддача, жага до перемоги була присутня у кожного маленького футболіста. Ніхто не хотів втрачати можливість стати призерами такого потужного турніру, тому всі матчі були інтригуючими, а діти показували високу майстерність.

Футболісти 2011 р.н. мали дуже багато хороших ігрових моментів, які, на жаль, не вдалось реалізувати. Тому у своїй турнірній таблиці закріпились на 11 місці.

У юнаків 2010 р.н. ситуація склалась набагато краще. Вийшовши з групи з другого місця, в ¼ здолали СК Київ з рахунком 2:1. Півфінальний матч із командою ФК «Локоматив» м. Київ став справжньою боротьбою, адже залишався лише крок до фіналу, та незважаючи на старання, смижани поступились столичним хлопцям.

Матч за третє місце, в якому нашим суперником став ФК «Восход» місто Київ. Двобій із шаленою підтримкою та емоціями. Чудова техніко-тактична допомогла здолати киян. Результатат матчу 2-1 і ФК «Єврошпон-Смига – бронзовий призер турніру.

Організатори турніру визнали Кононюка Івана (2010 р.н.) – кращим гравцем в команді.

Чудова організація, сильні команди, незабутній турнір, екскурсії , нові знайомства подарували нашим юнакам хороший настрій.










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024