«Регіна-МЕГУ» двома перемогами завершила рік і вийшла на третє місце

24 Грудня 2020, 18:55
953

В рамках 7-го туру «Регіна-МЕГУ» на власному майданчику зустрілася з «Полтавчанкою» та чернігівським «Університетом».

Ці команди є аутсайдерами чемпіонату і були всі підстави сподіватися на подвійний успіх. Так воно і вийшло, хоча похвилюватися все ж довелося, – повідомляють на сайті РОФВ.

Це стосується насамперед матчу з «Полтавчанкою». Дві партії з рівненською командою відбувалися якісь метаморфози. То рівнянки впевнено контролюють гру і здається у суперниць нема жодних шансів то раптом «зупиняються» і дають опоненткам шанси на камбек.

Регіна-МЕГУ-ОШВСМ – ВК Полтавчанка-ПНПУ 3:0 (25:23, 25:23, 25:16)

Розміркуйте: команда впевнено веде в рахунку 18:11 а потім справа доходить до вирішення долі партії на ключовому очку і врешті важка перемога 25:23. Невдало розпочинає другу партію, збирається, дістає суперниць і виходить вперед, створює комфортний відрив 23:19 на завершення сету і … пропускає 4 м’ячі поспіль. Добре що Анна Єфременко та Анастасія Дударенко реалізували в обох партіях свої надважливі атаки, а суперниці врешті-решт помилилися бо коли доля сету вирішується на «більше-менше» трапляється всяке.

Тільки третій сет пройшов за переваги волейболісток «Регіни-МЕГУ», які впевнено переграли суперниць деморалізованих попередніми програшами партій.

Найрезультативнішою в складі господарок стали Анна Єфременко та Уляна Котар, які набрали відповідно 14 та 13 очок.

Університет-ШВСМ – Регіна-МЕГУ-ОШВСМ 0:3 (15:25, 12:25, 6:25)

Наступного дня все було значно спокійніше. Якщо «Полтавчанка» попри статус аутсайдера намагається і, як бачимо, не без успіху, попсувати нерви суперницям то чернігівський «Університет» міцно засів на дні турнірної таблиці. В цьому сезоні команда в 12 матчах виграла лише дві партії.

Для рівненських волейболісток не склало великих проблем довести свою перевагу над суперницями. Вся гра тривала менше години, а рахунок третьої партії інакше як побиттям і не назвеш. Розвиток подій на майданчику дозволяв тренерському штабу варіювати складом і в підсумку 11 гравців «Регіни» отримали ігрову практику. Найрезультативнішою у господарок стала Уляна Котар з 12 очками 5 з яких вона набрала ейсами.

Тож дві, можна сказати планові, перемоги здобуто. А безпосередні суперниці тим часом зазнали втрат. Серед важливих матчів за лідируючі позиції можна виділити несподівано поразку «Орбіти» від «Галичанки» та житомирського «Полісся» від тієї ж «Орбіти». Скориставшись осічками конкурентів «Регіна» вийшла на чисте третє місце яке і збереже до кінця року. Бо наступні матчі 8-го туру, які заплановані також в Рівному пройдуть вже наприкінці січня наступного року.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024