Команда з Острога здобула перемогу в «Кубку Надії-2020»

19 Грудня 2020, 14:08
2333

У Рівному відбувся фінальний турнір «Кубку Надії» 2020 року серед гравців U9.

Завершальні матчі турніру зіграли в обласному центрі 18 грудня.

Переможцем стала команда Острога (тренер Андрій Фесенко, капітан команди Євген Ліщук). Друге місце команда ДЮСШ №4 Рівне, третіми стала академія «Стандарт».

«Перші ігри відбулися  12 грудня в спортивному залі текстильного технікуму. Наші спортсмени вперше в своєму житті грали так пізно –перша гра відбулася на 19:30 а остання в 21:30 , повернулися додому дуже пізно, близько 23:00. Але воно того вартувало! Ми здобули три впевнених перемоги! Завершальні матчі відбувалися в прекрасному спортивному залі ДЮСШ №4(нам про такий тільки мріяти). Найцікавішою була зустріч із командою «ДЮСШ Верес-1» 2012 р. н., у якій наш воротар Ілля Форманюк забив один із голів від своїх воріт», – розповів тренер команди-переможця Андрій Фесенко.

Склад команди-чемпіона такий Ілля Форманюк (воротар, віцекапітан), Євген Ліщук (капітан), Богдан Сомаш, Іван Грищук, Захар Дубінчук, Тимофій Григор, Сергій Кулиба, Олег Бурковський. Богдан Сомаш і Олег Бурковський були наймолодшими гравцями команди з Острога (2012 р.н.).

«Усі команди продемонстрували свої найкращі якості, а батьки щиро підтримували своїх маленьких зірочок! Кожен із маленьких футболістів отримав відзнаку та цінний приз, а саме головне новий досвід і заряд енергії! Щиро вітаю всіх учасників змагань та бажаю міцного здоров’я, віри у свої сили та нових перемог!» – зазначив голова РОАФ Олексій Хахльов.



 

«Дякую всім, хто не байдужий до дитячого футболу і спорту і на Рівненщині загалом, і в нашому місті. Я сам був дитиною і ріс в Острозі. Усе починається з перших кроків. Наші футболісти ще маленькі, але вже роблять історію нашого спортивного міста. Тож дякую батькам за їхню підтримку, що завжди турбуються про дітей, підтримують їх і особливо мене, надають транспорт, уболівають за нас, відвідують наші ігри! Дякую директорові нашої ДЮСШ Сергієві Штундерові за підтримку. Для нас це дуже важливо», – додав для «Спорт на районі» Андрій Фесенко.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024