У футболі як і на службі — важливі згуртованість і командний дух

19 Грудня 2020, 10:33
1240

У четвер, 17 грудня, відбувся турнір з міні-футболу серед поліцейських. Змагання, приурочені Дню вшанування пенсіонерів і ветеранів ОВС і НПУ, відбулися на базі спортивного комплексу в місті Сарни. 

Про це інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Переможний кубок виборювали чотири команди, які представляли Головне управління Нацполіції в Рівненській області, Управління патрульної поліції, збірна команда Сарненського відділу поліції та Рівненська академія патрульної поліції.

«У футболі як і на службі — важливі згуртованість і командний дух. До того ж, на сьогоднішні змагання ми запросили наших ветеранів, аби вони знали, що ми цінуємо їхній і професійний, і життєвий, і спортивний досвід, бо колишніх правоохоронців, як і спортсменів, не буває», , — зазначив керівник поліції в Рівненській області Олексій Камишанський. 

Тож до вручення нагород переможцям долучився не тільки начальник поліції області, а й ветерани органів внутрішніх справ.

Усі зіграні матчі були напруженими та запеклими у боротьбі за перемогу. За їх результатами три команди набрали однакову кількість очок. Однак, у підсумку, зокрема і за кількістю забитих та пропущених голів «золото» здобула команда патрульних поліцейських, друге місце посіли поліцейські обласного управління, а «бронза» дісталася футболістам академії патрульної поліції.

Кращим гравцем турніру став Тарас Прислупський (УПП), кращим воротарем — Максим Незгода (ГУНП), а кращим бомбардиром — Богдан Сулима (Патрульна академія). 

Крім того, Олексій Камишанський вручив символічні відзнаки і ветеранам. А до організації і проведення змагань активно долучився спортивний клуб поліції Рівненщини «Тріумф». 





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024