Кухаревич прокоментував чутки про присутність іноземних скаутів на матчі проти «Дніпро-1»

16 Грудня 2020, 14:26
1982

У матчі 13-го туру УПЛ львівський «Рух» здолав СК «Дніпро-1». Автором одного з голів був 19-річний форвард Микола Кухаревич.

«Емоції після матчу лише позитивні. Команда здобула першу перемогу, а мені вдалось забити. Дуже радий. У моменті із голом побачив, що Мар’ян Мисик прострілює до штрафного майданчика, вирішив прийняти і одразу пробити. Вийшло так, що влучив. Відчуття після забитого гола просто фантастичні», – поділився Кухаревич із клубною пресслужбою.

Нагадаємо: Циганик повідомив, що на матчі «Рух» – «Дніпро-1» були присутні іноземні скаути, які спостерігали саме за Кухаревичем. Ішлося про те, що молодий футболіст, перейде до «Андерлехта».

«Розмови про те, що за мною на грі стежитимуть скаути, давались взнаки психологічно. Все таки я молодий футболіст. Але я намагався впоратись із хвилюванням. Найголовніше, що ми виграли. Плани на майбутнє? Насамперед хочеться допомогти «Руху», а там поживемо-побачимо…», – зауважив Микола.

Раніше повідомляли, що 19-річним футболістом цікавиться чотири бельгійські клуби.

19-річний нападник «Руху» у нинішньому сезоні провів 12 матчів у чемпіонаті України, записавши до свого активу 1 забитий м'яч. Водночас Кухаревич яскраво проявив себе у складі молодіжної збірної України – нападник забив 3 голи у листопадових матчах відбору на чемпіонат Європи U-21 проти однолітків з Мальти та Північної Ірландії. Обидві зустрічі команда Руслана Ротаня виграла.

 

Підписуйтесь на Телеграм-канал та Інстаграм Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024