Таку програму навіть не всі дорослі виконують, – тренер збірної про виступ рівнянина Котовського

06 Грудня 2020, 10:28
Дмитро Котовський 2656
Дмитро Котовський

Українські лижні акробати, серед яких були і рівняни, виступили на фінальному етапу Кубка світу з фристайлу, який триває у Фінляндії.

Нагадаємо: представник Рівненщини Дмитро Котовський фінішував дев’ятим. Рівнянка Анастасія Новосад посіла 11 позицію, втративши бали через невдале приземлення. Ще одна уродженка Рівного Ольга Полюк двадцята в рейтинговій таблиці результатів.

Головний тренер збірної команди України з фрістайлу Енвер Аблаєв позитивно відгукнувся про виступи спортсменів. Про це пише «Ski Federation of Ukraine».

«Котовський виконав новий, складний для нього стрибок. Таку програму навіть не всі дорослі спортсмени виконують. Але під час того, як заїжджав на трамплін, то в нього розійшлися ноги, тому мав підлаштовуватися під цю обставину. Окіпнюку не вистачило швидкості, техічно він виконав усе непогано, але нестача швидкості мала свій вплив. Але і Дмитро, і Олександр поставили свої нові рекорди», – відгукнувся тренер про Дмитра Котовського.

Щодо виступів серед жінок, тренер відзначив, що на результати вплинули невдалі приземлення під час виступів. Утім, спортсменки показали непогані результати.

Збірна України з фристайлу повернеться додому вже після 15 грудня. Після цього матиме час для відновлення, а з середини січня повернеться до активних тренувань.

 

Підписуйтесь на Телеграм-канал та Інстаграм Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024