Волинський полісмен став володарем чорного пояса з рукопашного бою

03 Грудня 2020, 14:49
1512

Під час кваліфікаційного семінару та іспиту з атестаційних вимог на вищі учнівські (КЮ) та майстерські ступені (ДАНи) з рукопашного бою Тарас Стефановський успішно виконав нормативи та став володарем чорного пояса (майстерський ступінь І ДАНу) з рукопашного бою.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Складні атестаційні вимоги з рукопашного бою не дають великого розростання кількості майстрів «чорного поясу» в областях. Адже технічні вимоги до кандидатів передбачають наявність в учасників атестації гарної фізичної підготовки, вміння виконання складної акробатики (в комбінаціях та зі зброєю), володіння високим арсеналом ударної та кидкової техніки, різних важелів, больових та задушливих прийомів.

Кульмінацією іспиту є необхідність проведення поєдинків із кількома супротивниками одночасно, в тому числі зі зброєю та із різних незручних для себе положень з урахуванням фактору несподіваності. Після цього кожен кандидат повинен провести без пауз на відпочинок від шести до десяти двобоїв (залежно від рівня складності) тривалістю 2 хвилини кожен із різними суперниками підряд.

 Цього разу чотирьом представникам «рукопашної спільноти» міста Луцька, у тому числі полісменові Тарасові Стефановському, вдалося успішно пройти кваліфікаційний іспит. 

 

Читайте також:

Восьмеро волинян увійшли до складу національної збірної з ММА

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024