Футбольний Ковель «породичався» з Ковалівкою і уклав угоду із «Колосом»

30 Листопада 2020, 10:44
2293

Футбольний центр «Ковель-Волинь» підписав угоду про співпрацю з прем'єрліговим «Колосом» з Ковалівки, який цього року після швидкого підняття з аматорів та ПФЛ встиг пограти в Лізі Європи.

Про це інформує Fan-project Volyn на своїй сторінці у фейсбук. 

«Колос» почав будувати академію під Києвом. «Колос» має свій стадіон, щось мудрує над зменшенням залежності від гаманця Засух, в Колоса у менеджменті адеквати, які живуть не тільки сьогоднішнім днем.

Що є у Ковелі? Ми писали влітку про поля, інфраструктуру школу і плани ФЦ Ковель-Волинь, про те, що створили на базі Спорту для всіх, про обох Лисів і футбольну команду в Ковелі - не просто команду, що грає на область, а про команду однодумців.

В Ковелі не форсують плани зіграти на Другу лігу, хочуть підготуватися до неї і грати своїми якісними виконавцями.

Улітку Колос провів збори своєї юніорської команди в Ковелі. Кияни ахнули й охнули, побачивши, що в Ковелі дітям дають травяні поля, мають повноцінну «штучку». Почався обмін інформацією і досвідом.

Вочевидь, усе це «зрослося» і стало причиною співробітництва ковельчан та ковалівців. Колос запропонував угоду і ФЦ Ковель-Волинь тепер матиме «старшого брата» на Київщині. Не у Луцьку. З «Волинню» угоду довелося розривати.

«Раніше Ковель-Волинь мав угоду пр співпрацю з ФК Волинь. За нашою інформацією, луцький клуб не виконував її повністю, йшлося про заборгованість з оплати праці тренерам у Ковелі. Восени угоду розірвали за обопільною згодою. Договір з Колосом передбачає і використання полів у Ковелі для зборів команди Колоса, і первошечергове право вихованців ФЦ Ковель-Волинь зараховуватися до футбольної системи ФК Колос», – йдеться у дописі.

А в ковельчан плани йдуть ще далі і навесні Лис і Ко точно ще чимось порадують - скажімо так - дитячим та глобальним.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024