«Кремінь» – «Волинь»: анонс матчу

30 Листопада 2020, 09:22
801

Дещо скривлена перша частина сезону в Першій лізі таки добігає кінця. Принаймні, майбутній поєдинок точно стане останнім цього року для «Кременя» та «Волині», які вдруге і востаннє цього сезону зійдуться в особистому двобої.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Чемпіонат України. Перша ліга, 16 тур. 30 листопада, Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена ім.. Олега Бабаєва». Без глядачів. Початок – 13:00. Пряма трансляція – YouTube.

«Кремінь» після перемоги в першому колі в Луцьку не вирізняється в чемпіонаті України особливою стабільністю.

Утім, підопічні Олександра Головка стабільно підставляють підніжки іншим командам, які ставлять перед собою серйозні завдання – зокрема, ще тоді у вересні від «біло-блакитних» постраждала «Оболонь», а два тури тому колектив з Полтавщини повіз усі три очки з виїзду до «Металіста 1925».

Дещо «розслабилися» суперники «Волині» в останньому домашньому поєдинку проти «Альянса», без варіантів поступившись з рахунком 0:2, однак можна не сумніватися, що проти «Хрестоносців» на рідному штучному газоні господарі, озброєні в першу чергу своїм найкращим бомбардиром Станіславом Сорокіним (6 голів у чемпіонаті), намагатимуться гучно піти на зимове міжсезоння…

«Волинь» підходить до цього матчу фаворитом, однак після щільного графіку підопічні Василя Сачка надто довго не мали повноцінної ігрової практики – останні матчі проти «Прикарпаття» та «Чорноморця» відбудуться уже у новому році.

Волиняни намагалися витиснути максимум із ситуації, провівши на тижні спаринг на штучному полі проти «Ковеля-Волині» (5:0), а гравці, які мали пошкодження, отримали можливість залікувати свої травми.

На жаль, у центрі поля тренерський штаб нашої команди не зможе через дискваліфікацію розраховувати на Артура Рябова. Утім, самі наші футболісти як ніколи налаштовані позитивним результатом піти на зимове міжсезоння (що, власне, не вдавалося протягом останніх років «Волині» у Першій лізі чемпіонату України), а тому докладуть всіх зусиль, аби поїхати додому з повноцінними трьома очками у скарбничці!

VERSUS

До матчу першого туру нинішнього чемпіонату в глобальній статистиці протистоянь між командами був ідеальний баланс. А от у тому самому дебютному матчі чемпіонату для обох колективів гору зумів взяти якраз «Кремінь»: на голи Олега Бородая, Богдана Бичкова та Станіслава Сорокіна наша команда відповіла лише взяттями воріт від Олександра Бондаренка та Євгена Протасова (2:3).

Цікавим є також протистояння проти «Волині» її екс-гравців, що виступають у складі «Кременя»: восени до Станіслава Куліша та Сергія Чеботаєва додався ще один футболіст, який захищав кольори «Хрестоносців» – Денис Норенков.

Статистика «Волині» у матчах проти «Кременя»: 29 матчів, 11 перемог, 6 нічиїх, 12 поразок, різниця 39:39

Вдома: 15 матчів, 10 перемог, 3 нічиї, 2 поразки, різниця 29:12

В гостях: 14 матчів, 1 перемога, 3 нічиї, 10 поразок, різниця 10:27

В чемпіонатах України: 17 матчів, 7 перемог, 2 нічиї, 8 поразок, різниця 26:22

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024