У Радивилівській громаді відкрили новий сучасний скейт-парк

29 Листопада 2020, 09:00
2566

У парку відпочинку Радивилівської громади відкрили спортивний проект року – новий скейт-парк. Тепер любителі екстремальних видів спорту зможуть займатися улюбленим хобі.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Соціальний проект реалізований Радивилівською міською радою завдяки успішній її участі та перемозі у щорічному обласному конкурсі проектів розвитку ОТГ.

За підсумками конкурсної участі, з обласного бюджету виділено 92 293 гривні, решта суми – а це 295 739 гривень – було спрямовано з місцевого бюджету.

«Радивилівський парк знову поповнився сучасною спортивною локацією. Першим завершеним об’єктом в цьому році став мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту із штучним покриттям. Такі проекти сприятимуть залученню молоді до спорту. Адже підлітки матимуть можливість зайняти себе у вільний час з користю для здоров’я, відволіктися від сенсорних екранів. Тому робимо максимум для того, щоб школярі, молодь зростали спортивними. Крім цього, збудований скейт-парк додасть місту сучасності та якісно вплине на зацікавленість його жителів новими видами спорту», – голова громади Микола Карапетян побажав усім присутнім завжди тримати в пріоритеті здоровий спосіб життя.

Першими і найголовнішими учасниками однієї із найважливіших подій цієї осені стали вихованці Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, їх тренери та викладачі.

Підлітки поділилися, що давно мріяли про такий особливий парк. Адже скейтбординг – дуже цікавий вид спорту, хоча й ризикований, і набирає дедалі більшої популярності серед їх ровесників. Новий майданчик в парку обладнано всіма необхідними фігурами та спорудженнями, до того ж, не тільки для скейтбордингу, але і стрітборду, катання на велосипедах ВМХ.



 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024