«Старий Луцьк-Університет» зіграв інклюзивний матч

26 Листопада 2020, 09:06
1530

БК «Старий Луцьк-Університет» зіграв інклюзивний матч зі спортсменами з інвалідністю.

Матч відбувся 23 листопада на майданчику спортивного комплексу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Про це повідомляють на сайті баскетбольного клубу.

Спортивне дійство відбулося в рамках Європейського баскетбольного тижня спеціальної олімпіади, який стартував в Україні.

З баскетболістами «Старого Луцька» зустрічалися волинські спортсмени Спеціальної олімпіади вирішили зіграти гру проти баскетболістів із місцевої професійної команди.

Розпочався спортивний захід із розминки, яку провели гравці команди Вищої ліги БК «Старий Луцьк-Університет». Після того спортсмени зіграли товариський матч.

«Наші гравці під час розминки пропонували вправи на рівновагу та координацію. Баскетбол передбачає розвиток цих якостей. Думаю, що такий захід був корисним для всіх учасників», – зауважив віце-президент БК «Старий Луцьк-Університет» Дмитро Чайковський.

Це вже не перший досвід співпраці БК «Старий Луцьк-Університет», ВНУ ім. Лесі Українки та представників Спеціальної олімпіади України у Волинській області.







 

Читайте також:

Гравці «Волині» провели інклюзивну зустріч з уболівальниками

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024